Salutari

A short description about yourself
Plakat
Jr. Member
Jr. Member

Bine ai venit.Imi place cum il rasfeti.Sa-ti traiasca. ;)

App:Ce dimensiuni ai la acvariu?Vreau sa-mi fac si eu ceva asemanator la al meu.
Ultima oară modificat 25 Apr 2010 12:06 de către Plakat, modificat 1 dată în total.
Alt_Razvan
Administrator
Administrator

dimensiuni: 30x30x30cm.. Acvariul realizat de snake ;)
crb
Full Member
Full Member

Ai instalatie Co2 ?
Alt_Razvan
Administrator
Administrator

bomba cu drojdie...  mi se pare prea mult sa investesc intr-o instalatie profesionala pentru un acvariu asa mic. mai ales ca nu am de gand sa particip cu el la AGA :)
crb
Full Member
Full Member

daca imi poti da si mie detalii cum pot face bomba asta ca nu stiu as fi recunoscator sau poti deschide un nou topic la acvaristica in general ms
Angelina
Sr. Member
Sr. Member

Foarte frumos si pestele si acvariul  :)
Capacul e realizat interesant ...
Nu stiu de ce dar cred ca un pietris negru ar fi dat super. Chestie de gusturi  ;D
Until you find someone worth dying for, you never really live.
Alt_Razvan
Administrator
Administrator

multumesc pentru aprecieri  ;D
Am ales Manado pentru ca are exact aceeasi nuanta cu rocile vulcanice pe care le folosesc ca decor ;)
Pietris negru am in nano-ul de la birou. La inceput ma tenta mai mult sa folosesc si in asta pietris negru, dar nu mergea deloc cu rocile vulcanice.. si nici nu vroiam sa folosesc altceva ;)

@crb, daca imi fac timp, o sa fac si topicul ala.. Dar un simplu search pe google o sa te ajute la fel de mult.
Angelina
Sr. Member
Sr. Member

Cu placere  :)
Ai putea pune un mic tutorial despre cum se face un astfel de capac ? Materiale, tehnica, etc  ;D Poate nu am 2 maini stangi si imi iese si mie unul macar 10% reusit ...
CataOlo
Global Moderator
Global Moderator

... Sper sa nu vi se para stupida intrebarea mea ... dar totusi - capacul acela, nu este un fel de lampa suspendata ??? Si Betta nu este un peste "saltaret" ??? Nu exista riscul sa gasesti pestele pe covor?

De ce intreb: a venit acvariul pentru Betta. Bineinteles, sticla chioara! Si de ceva vreme buna imi toc creierii de un capac... si daca ar merge cu o lampa, as scapa de o durere imeensa de cap!  ;D
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
Alt_Razvan
Administrator
Administrator

Angelina scrie: Cu placere  :)
Ai putea pune un mic tutorial despre cum se face un astfel de capac ? Materiale, tehnica, etc  ;D Poate nu am 2 maini stangi si imi iese si mie unul macar 10% reusit ...
Scuze ca n-am raspuns de 2 saptamani...
Azi ma apuc sa fac un capac identic pentru colega Decamio.
O sa pun poze din timpul executiei.

Cata: da, capacul este un fel de lampa suspendata.. L-am facut asa pentru un acces mai bun, pentru o ventilatie mai buna, si pentru un design mai interesant. Mr. Betta al meu nu a sarit pana acum niciodata, si nici primul meu betta nu sarea. Si nici ala nu avea capac.

Pentru cei care vor o lampa mai mica, am gasit pe ebay una foarte aratoasa si foarte ieftina .. Cu tot cu transport ajunge la vreo 60 lei.
Angelina
Sr. Member
Sr. Member

Ok Razvan, spor si astept cu mare interes pozele  ;)
Alt_Razvan
Administrator
Administrator

Asa cum am promis, am facut tutorialul:

index.php?topic=255.0
Scrie răspuns