1st Try
Baftă cu puii! ;)
Una peste alta, vreo câteva chestii vreau să comentez:
- ce aveți cu curățenia asta în bazine??? Eu în primele 3-4 săptămâni NU ASPIR deloc depunerile de pe fundul bazinului!!! În primele zece zile doar adaug apă
- e adevărat că nuanța de "gold" se diluează de-a lungul generațiilor de inbreeding dar peștii nu au genă de opac
- infuzorii nu te mai chinui să "îi faci", da-le direct galbenus fiert (o bucățică cât o boabă de piper frecată între degete în apa din bazinul lor) și viermi de oțet
Una peste alta, vreo câteva chestii vreau să comentez:
- ce aveți cu curățenia asta în bazine??? Eu în primele 3-4 săptămâni NU ASPIR deloc depunerile de pe fundul bazinului!!! În primele zece zile doar adaug apă
- e adevărat că nuanța de "gold" se diluează de-a lungul generațiilor de inbreeding dar peștii nu au genă de opac
- infuzorii nu te mai chinui să "îi faci", da-le direct galbenus fiert (o bucățică cât o boabă de piper frecată între degete în apa din bazinul lor) și viermi de oțet
Inteleg ca ~14 zile ii lasi in pace, pe urma adaugi apa 10 zile si pe urma treci la aspirat plus in locuit apa. Corect pana aici? Schimbi zilnic apa? La mai multe zile? Cat din ea (procentual)?livulik scrie: - ce aveți cu curățenia asta în bazine??? Eu în primele 3-4 săptămâni NU ASPIR deloc depunerile de pe fundul bazinului!!! În primele zece zile doar adaug apă
Vreo 10 zile doar adaug la picătură cam 1,5 l zilnic ; apoi schimb zilnic sau maxim la 2 zile tot câte 1,5 l (bazinele de depunere au vreo 25 l) dar NU ASPIR în sensul tragerii mizeriei ci trag apă cu un burete pe furtun
Filtrare folosesc doar ocazional, adică cele mai multe ponte nu au avut deloc filtrare...
P.s. convingerea mea este că noroiul care se formează din depuneri (la mine mai ales din frunzele de migdal) nu face nimic rău...
Filtrare folosesc doar ocazional, adică cele mai multe ponte nu au avut deloc filtrare...
P.s. convingerea mea este că noroiul care se formează din depuneri (la mine mai ales din frunzele de migdal) nu face nimic rău...
Cuvinte cheie: "la picatura", "burete pe furtun". Ai mana usoara. Eu ma bag in ei de nu se vad.
Alfel, acei "1.5 litri" respectiv "bazine 25 litri" merg impotriva teoriilor de power growing care circula pe internet. Dar rezultate sunt, deci stii tu ce faci. 

;) vezi că am vorbit doar de primele 6 săptămâni!dcg scrie: Cuvinte cheie: "la picatura", "burete pe furtun". Ai mana usoara. Eu ma bag in ei de nu se vad.Alfel, acei "1.5 litri" respectiv "bazine 25 litri" merg impotriva teoriilor de power growing care circula pe internet. Dar rezultate sunt, deci stii tu ce faci.
![]()
Pe urmă apar alte manopere: împărțirea pe cât posibil în două categorii de mărime și schimbul de apă, în același ritm, dar minim 50%
Pe blond l-am scos ieri din oala pe la ora 17. Continua sa caute cuibul in noul acvariu unde este. A primit o masa de tubi ca premiu pentru rezultate deosebitedcg scrie: On topic. Mertol, l-ai concediat pe jupan? Este ca fierbi oua? Nu ale lui, nici ale tale, ci de gaina. Am simtit nevoia sa precizez.![]()

Coditele aproape invizibile... Am inceput de ieri sa le dau infuzori si galbenus de ou. Astazi am sa le dau si viermi de otet pe langa galbenusul de ou. De maine artemia.

Vad burti pline, e de bine. Pune-te pe strans sticle si borcane inca de pe acum. 

Dupa ce ajung separati la tubulatura ramane acelasi ritm? Sau sunt considerati adulti si sunt premiati o data pe saptamana?livulik scrie: ;) vezi că am vorbit doar de primele 6 săptămâni!
Pe urmă apar alte manopere: împărțirea pe cât posibil în două categorii de mărime și schimbul de apă, în același ritm, dar minim 50%
După separarea la cutii intră în ritmul de adult! Schimb de apă la 5-7 zile și hrană 1x/zi, 6 zile/săptămână
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
-
- Administrator
Ce ai bagat ????

Poate Pomacea bridgesii diffusa, care nu-i altceva decat Pomaceea bridgesii luat din asia

Poate Pomacea bridgesii diffusa, care nu-i altceva decat Pomaceea bridgesii luat din asia

Membru IBC
Lasati melcii, hai sa vedem pestii. 
Edit: hai sa profit sa intreb. Betta se mai... joaca cu pomacea? Intr-o zi am gasit unicul pomacea desfacut pe componente in acvariul unor femele (secondate de 4 masculi). Destul de scarbos, prefer sa cred ca bietul melc a murit de batranete. Dar chiar si asa, cineva il scosese din casa lui.

Edit: hai sa profit sa intreb. Betta se mai... joaca cu pomacea? Intr-o zi am gasit unicul pomacea desfacut pe componente in acvariul unor femele (secondate de 4 masculi). Destul de scarbos, prefer sa cred ca bietul melc a murit de batranete. Dar chiar si asa, cineva il scosese din casa lui.
Ultima oară modificat 19 Aug 2015 23:09 de către dcg, modificat 1 dată în total.