cosmake scrie:
Asta incerc :-[
Astept comentariile
Buna
Daca nu te superi vin si eu cu o mica afirmatie. In primul rind te felicit pentru culoare, e una din culorile preferate. Dar sa trecem la peste, ca doar de asta suntem aici.
Unul din lucrule care le urmaresc cu maxima atentie la CT este deschiderea cozi, iar pentru a nu fii un critic fara argumente redau o fraza din standardul CT dupa IBC.
"FAULT GUIDE
The General Standards outlined in this chapter shall apply for Crowntails. Fin Curl,
ideal 180° spread for caudal fin, minimum size requirement, etc., are covered in the fault guide. Color traits delineated in the Special standards apply to Crowntails. " extras din standardul linie CT dupa standardul de jurizare a celor de la IBC.
In selectia pe care o vei face incearca sa urmaresti si acest aspect deoarece este unul extrem de important.
In rest femela este bunicica se poate scoate ceva de calitate din ea, asa cum au spus si colegi mei radiatiile sunt cam scurte insa sa nu omitem din vedere virsta femelei, daca e inca in crestere acele radiati vor mai creste daca e deja la stadiul de adult prea putin probabil sa mai creasca , ceea ce ar fii de remarcat e ca indiferent de stadiul de dezvoltare ele trebuiau sa fie de aceiasi lungime in corelatie cu virsta ( ma intreb daca nu cumva au fost rupte? ma refer la dorsala).
Nu imi pot da seama din imaginea aceasta dar te rog poti sa imi confirmi? Nu cumva in coada are raza DR si raza DDR? pentru ca m-am apropiat cu zoom atit cit s-a putut si vad doua tipuri de raza cu grosimi diferite si ma intreb daca nu cumva cele care par mai groase vor deveni DDR (double-double ray)?
Daca se intimpla asa e o mica problema deoarece caracterul Random Ray ( coada care contine 2 tipuri diferite de raze ) este jurizat ca fiind un defect minor si in plus de asta este un caracter pe care vei munci mult sa il indepartezi din linie, multe persoane il gasesc ca fiind un caracter dominant in incrucisarile intre doi CT ( voi verifica cu cei de la IBC sa vad ce spun ei despre RR, eu din cite imi amintesc ca citisem undeva despre acesta forma de caudala asa se spunea, oricum verific din nou pentru 100% siguranta, daca doresti poti verifica si tu insuti).
Mai redau o fraza din standardul CT dupa IBC.
"Random Rays are single protruding rays in a double-ray or 4-ray Crowntail and are faulted.
MINOR FAULTS
1. Ray extensions of different non-uniform length.
2. Ray extensions displaying random rays.
3......"
(extras din standardul linie CT, dupa standardul de jurizare a celor de la IBC)
Te rog sa nu ma intelegi gresit nu am nimic cu pestele tau, sincer chiar imi place femela ta, eu imi spun doar umila parere legat de ceea ce am putut sa deslusesc din pozele postate de tine.
Va doresc o zi linistita si plina de raspunsuri la dilemele noastre.
Demoonangels