Temperatura minima betta
A venit frigul ... si pe la noi. A scazut temperatura si in casa, deci si in acvarii. Au fost si 21 de grade. Care este temperatura minima la care se pot tine betta fara probleme ?
Until you find someone worth dying for, you never really live.
De acord, dar setat la cat ??? Sunt in sufragerie acvariile cu ei si acolo e cel mai rece iarna ...din pacate nu imi permit sa cumpar 8 incalzitoare momentan...iar unii din ei sunt in cutii prea mici ca sa incapa incalzitoarele. PLus ca daca i-as tine la 26 de grade ....factura la curent n-ar fi deloc roz, mai ales ca mai am acvarii fara numar care trebuiesc incalzite si ele 

stiu perfect ce spui!!!
la mine sunt in debara iar iarna stau constant la 23-24 cu ajutorul unui bec incandescent. doar in bazinele de depunere&crestere puiet tin 27-28 cu incalzitoare
la mine sunt in debara iar iarna stau constant la 23-24 cu ajutorul unui bec incandescent. doar in bazinele de depunere&crestere puiet tin 27-28 cu incalzitoare
Bun, deci 23-24 de grade pentru adulti este ok pe termen lung :) Asta vroiam sa stiu, multumesc!
Mihai tu la cat ii tii pe ai tai ? Dar voi ceilalti care ia-ti trecut printr-o iarna minim ?
Mihai tu la cat ii tii pe ai tai ? Dar voi ceilalti care ia-ti trecut printr-o iarna minim ?
Ultima oară modificat 29 Sep 2010 15:38 de către Angelina, modificat 1 dată în total.
-
- Administrator
La mine stau la temperatura camere 
Mai multe nu va spun ca ... ma bate Liviu
. Adica ... nu faceti ce face popa, ci ce spune popa ;)

Mai multe nu va spun ca ... ma bate Liviu

Membru IBC
O sa pun incalzitorul pe 26 atunci. Azi i-am adus a nuca de cocos gaurita si ii place super mult. Intra si iese din ea ca un copil care se bucura de o jucarie noua.livulik scrie: te poti baza!
dar sa nu scada sub 24! ce este peste 27 intr-adevar scurteaza viata pestelui accelerand metabolismul