"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
please make a picture with flash to see the iridescence!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
primul imi place in mod deosebit, asteptam sa-i mai vedem dezvoltare pe la 4 luni!
al doilea(cel light-body pineapple) pare ca are ventralele lipsa sau este din cauza pozei?
member of EHBBC si IBC
Ed scrie:
Da se pare ca-i lipseste una. >:( Nici nu mi-am dat seama pana acum.
sa stii ca oricum nu e nicio problema in afara esteticii! adica am testat eu daca este o treaba genetica (am pus la depus 2 genitori fara ventrale si absolut toti puii au avut ventrale)
member of EHBBC si IBC
Doamne cat de frumosi sunt!!!
Si mie imi place in mod deosebit primul, insa si al2lea !
Cred ca nu voi inmulti prea curand betta pentru ca atunci cand vor creste si vor fi divers colorati si asa superbi...nu ma voi putea desparti de nici unul si voi ajunge sa dorm eu afara si ei in acvarii, in casa
Until you find someone worth dying for, you never really live.
Multumesc pentru aprecieri Mie imi place al 3-lea e copie fidela al tatalui sau: mai am inca 2 care arata identic. Cel de-al doilea e marble ca si mama lui. Initial avea o culoare albastruie.