Pui Betta CT
Imi pare rau, dar nu ma pricep la asta! Si nu cred ca este indicat pentru niste pui atat de mici un transport de lunga durata, dar poate ma insel....alex9byby scrie: trimiti in tara?platesc eu transportul
"I have millions of reasons to be wrong but just one excuse!... I am an animal... and damn proud of it!" ;)
- CataOlo
- Global Moderator
x-men, spune-mi te rog ce acvarii ai ?! ... Presupun ca nu vrei sa tii masculii cu totii de-a valma intr-un acvariu!
Scuze @Diamond pentru off-topic, dar nu m-am putut abtine.
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...
- CataOlo
- Global Moderator
... mda ... cateodata am eu presentimente corecte.
@x-man, te rog muult de tot CITESTE CITESTE CITESTE ! Stii cum se mai numesc Betta ... ??? Ai idee de ce ...? Pentru detalii, povestim pe pm, sa nu te "cert" public ;)
@x-man, te rog muult de tot CITESTE CITESTE CITESTE ! Stii cum se mai numesc Betta ... ??? Ai idee de ce ...? Pentru detalii, povestim pe pm, sa nu te "cert" public ;)
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...
Scuze pentru raspunsul intarziat... din pacate pentru voi nu mai am acei pui, i-am crescut mai mari si i-am dat...
"I have millions of reasons to be wrong but just one excuse!... I am an animal... and damn proud of it!" ;)
CataOlo scrie: x-men, spune-mi te rog ce acvarii ai ?! ... Presupun ca nu vrei sa tii masculii cu totii de-a valma intr-un acvariu!
Nu ai motiv sa te scuzi! Foarte buna interventia...
x-man scrie: Am unul de 40 l unde stau 2 xifo, ma gandeam la 1 betta masc si 3-4 femele..
Fara suparare... sti cum arata un pui de Betta de 1 cm ??? ;)