Reckless Betta Spawning

The place to log your spawns in order to share them with other members.
Scrie răspuns
dcg
Sr. Member
Sr. Member

E timpul sa ma ocup de Alfa care trage sa moara in acvariul eliberat de masculul galben. Clar trebuie scos de acolo si pus undeva. L-as putea muta in acvariul femelelor, unde apa e minunata si spatiul la fel. Insa 15 torpile si un peste muribund nu suna chiar bine. Deci nu. La femele, dar in nascatoare? Spatiu prea mic si ramane riscul sa le imbolnaveasca si pe ele. Tot nu. In acvariul unui frate, fratele la surori, cu ele sau in nascatoare, ori separat pe undeva? Hmm, inca un acvariu de 10 litri la fel ca cele care nu i-au placut pana acum? In plus, nu vreau sa deranjez inca un mascul care se simte bine si muta cuiburi toata ziua. Mmmnu. La loc in propriul acvariu de 30 de litri unde prospera pana mai ieri? I-as intrerupe pe blonzi din treaba iar raul oricum e deja facut. Exclus. Carantina de 6 litri? Tot mica si am vazut destui pesti murind acolo. N-am chef. Alt acvariu? Eventual identic cu cel din care l-am scos? Parca as incerca asta. Plec la cumparaturi.
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Chem vanzatorul sa-mi aduca "un acvariu pentru un betta". De care? Ii arat. Se uita la mine ca la nebuni. Ranjesc. :)

Imagine

Cand ceva nu merge, trebuie un ciocan mai mare. Am luat direct barosul.
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Cumatrul extinde cuibul.

Imagine

Unori se opreste sa-si admire opera si sa faca plaja.

Imagine

Femela sta la umbra filtrului, asa cum ne-am vorbit.

Imagine
dcg
Sr. Member
Sr. Member

La treaba.

Imagine

Botezul.

Imagine

Aproape gata.

Imagine

In priza.

Imagine

Alfa si planta lui. Cam chel. Afara de asta, e exact locul copilariei lui. Probabil se intreaba unde s-au dus fratii si surorile lui. Doar i-am promis "acvariu identic", dar n-am specificat clar identic cu ce.

Imagine

Se uita la puscariile prin care, rand pe rand, a trecut. Una dintre ele lipseste. E la reparat, in garantie. M-a tinut o saptamana. Habar n-aveam de ce se da garantie pentru un acvariu. Am aflat. S-a stins lumina in capul lui Alfa imediat ce i-am mutat pe blonzi in bordel. A fost ca un semn.

Imagine

Cam asta a mai ramas din cel mai puternic si cel mai frumos mascul din ponta lui.

Imagine

Prinde cumva propria reflexie si se incordeaza. Nu-i iese. Clamped fins. Am mai vazut asta si nu s-a sfarsit bine.

Imagine

Sunt la munca si abia astept sa ajung acasa sa vad cum stau la numaratoarea de vietati. Intr-un acvariu sper sa creasca, in altul sper sa nu scada. Ziua trece greu.
snakefishmike
Administrator
Administrator

Pfffff!
Ori esti obsedat, ori te dau banii afara din casa si vrei sa le faci burta mare alora de la MaxiPet  :D :D :D
Membru IBC
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Clar prima varianta.  ;D
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Ajung acasa si inventariez situatia. Intai Alfa. E vioi. Se zbarleste la aparatul foto.

Imagine

Acum blonzii. Cuibul pare gol si parasit. :(

Imagine

Masculul are anala franjurata. Patruleaza peste tot. Asta este o veste proasta pentru doamna. Nici in gaura de sarpe nu scapa de neplacerea de a da nas in nas cu domnul care se plimba ca un coi in caldare.

Imagine

Imagine

Alfa primeste un bonus.

Imagine

Ii gatesc si felul lui favorit, artemia. Hranesc si blonzii. Adica masculul, femela e prea terorizata.

Imagine

Mai pe seara masculul reia constructia cuibului si femela pare docilizata

Imagine

Peste noapte le las lumina aprinsa si sper sa se rezolve pana dimineata. Dimineata o gaseste tot refugiata.

Imagine

Decid sa o mai las o zi. Nesupravegheata. Hmm. Mai pun o planta. Ma intorc din drum deoarece realizez ca s-a strecurat si un asasin odata cu planta.
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Ajung acasa si ma reped sa vad deznodamantul ultimei zile in care am lasat femela in teritoriul masculului. Fata e dauna totala.

Imagine

Masculul inca mai spera.

Imagine

Incerc sa separ femela. Imediat ce o gonesc de langa termometru ca sa o prind, masculul o ia in primire. Femela, sau ce a mai ramas din ea, are de ales intre mincioc si masculul obraznic care participa cu entuziasm la vanatoare. Scot filtrul. Scot plante. Cat pe ce sa scot si masculul care se baga in plasa. Intr-un final incoltesc femela sub cuib. O scot cu tot cu cuib. Nu-mi pasa. O bag intr-o nascatoare. O pot studia mai usor acum. Anala lipsa, caudala fracturata. Abia mai inoata.

Imagine

E incredibil cat de repede intelege cu creierul ei de peste ca e in afara razei de actiune a masculului. In cateva minute e in largul ei.

Imagine

Accepta mancarea. O hranesc din rasputeri. Spre seara, sting lumina.
dcg
Sr. Member
Sr. Member

In ciuda aparentelor, masculul galben nu stie de gluma. Ori la bal, ori la spital. Mireasa a ales spitalul.

Imagine
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Tara, tara, vrem ostasi. Se face. Impachetate profesionist, spre uimirea femelelor, trupele se aduna. ;-)

Imagine

O ipostaza neobisnuita pentru o pereche de pesti luptator.

Imagine

Baby boy & baby girl. A glimpse to the future. Culoarea ciresei putrede. Plakat!

Imagine

Rai care erai. Sa cresteti frumos. :)

Imagine
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Provenienta: crescator. Plakat. Albastra.

Imagine

Sau nu. Verde. Depinde.

Imagine

E masiva. Big guns needed. Blodul evacueaza bordelul.

Imagine

Intra in scena the best of them all, Super Alfa. :)

Imagine

Pentru dumnealui se cauta mireasa.

Imagine
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Alfa never fails. Rezultatul. :)

Imagine
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Fata scapa cateva icre si isi suplimenteaza meniul.

Imagine

Alfa si-a mutat cuibul si sta sub el cu o mina plictisita.

Imagine

Intre timp, hranita si odihnita, perechea cu nabadai isi examineaza superbordelul. :D

Imagine
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Nepotii lui Alin sub supravegherea fiului sau, Alfa.

Imagine

Aratarea cea transparenta va mosteni inotatoarele tatalui si armura metalica a mamei. Ingropata sub ea, se ascunde, adormita, gena de plakat.

Incepe numaratoarea. Varsta: zero zile.

PS: varsta tata: 14 saptamani. :)
snakefishmike
Administrator
Administrator

Sunt curios ce va iesi  :victory:
Membru IBC
Scrie răspuns