Il stiuuuu...e f frumos!
eu sunt de ceva timp f atras de genul acesta de marble (koi)! se pare ca este o gena putin diferita ca manifestare de gena marble obisnuita!
pestele asta postat de tine este un turn Babel al genelor! rosu, galben (foarte rar intalnite pe acelasi peste), red-loss, dragon, metalic...e o harababura tare atractiva pt. ochi!
Betta Show (betta speciali)
Loged out. Have a nice day.
Dar este unicat si nu cred ca reproductibil... de aia am spus sa deschid topic pentru pesti iesiti din comun.
Pe asta il stii?
cel DTVT nu-l stiu dar nici nu-mi place!
te referi ca puii nu vor avea EXACT modelul lui sau ca nu se poate inmulti?MrKuka scrie: Dar este unicat si nu cred ca reproductibil... de aia am spus sa deschid topic pentru pesti iesiti din comun.
Da, la asta ma refer..ca unul ca el, exact ca el nu mai iese..
Inca o nebunie
Hai ca mai am unul:
Ultima oară modificat 18 Mar 2013 13:18 de către MrKuka, modificat 1 dată în total.
la cel Orange imi place culoarea (ideal ar fi fost sa nu aiba acel negru printre solzi) dar forma este slaba rau! adica are cel mai mare defect al unui CT: radiile carliontate! poate cu o femela foarte buna se poate rezolva ceva...dar inca nu se stie exact daca este o problema genetica sau de mediu!
Sper ca este evident ca nu sunt ai mei... i-am gasit pe alte forumuri.
Din ce am inteles/citit recent este ca nu multi cresc long fined CT pentru exact problema mentionata de tine. Pe de alta parte, acest defect apare atunci cand este crescut in apa mai dura.
Culoarea m-a impresionat, acesta fiind motivul pentru care l-am postat aici.
Din ce am inteles/citit recent este ca nu multi cresc long fined CT pentru exact problema mentionata de tine. Pe de alta parte, acest defect apare atunci cand este crescut in apa mai dura.
Culoarea m-a impresionat, acesta fiind motivul pentru care l-am postat aici.
stiu, ultimii doi sunt ai unei crescatoare din rusia (Olga)...
nu exista niciun studiu clar care sa concluzioneze ca este vorba de duritatea apei! sau cel putin DOAR de duritatea apei!
sau daca exista vreun studiu, zi-mi si mie despre el!
nu exista niciun studiu clar care sa concluzioneze ca este vorba de duritatea apei! sau cel putin DOAR de duritatea apei!
sau daca exista vreun studiu, zi-mi si mie despre el!
@liviulik
Informatia in legatura cu CT si duritarea apei am gasit aici:
http://www.bettas4all.nl/viewtopic.php?f=5&t=10208
Franz3877
Posted: Wed Dec 19, 2012 9:22 pm
"
I believe there are people in the forum breeding crowntail most notably the crowntail plakat. Because long tail crowntail is labor intensive in regards to maintaining its fins I guess that's the reason why people don't breed as often. I breed crowntail then but there fin are too sensitive specially if your water is hard and alkalinic if you got softwater for sure you can take care of a crowntail without to much hassle.
Francis
"
Aici se spune de ce majoritatea incearca CTPK in loc de HMCT, cel putin asa am inteles eu.
Informatia in legatura cu CT si duritarea apei am gasit aici:
http://www.bettas4all.nl/viewtopic.php?f=5&t=10208
Franz3877
Posted: Wed Dec 19, 2012 9:22 pm
"
I believe there are people in the forum breeding crowntail most notably the crowntail plakat. Because long tail crowntail is labor intensive in regards to maintaining its fins I guess that's the reason why people don't breed as often. I breed crowntail then but there fin are too sensitive specially if your water is hard and alkalinic if you got softwater for sure you can take care of a crowntail without to much hassle.
Francis
"
Aici se spune de ce majoritatea incearca CTPK in loc de HMCT, cel putin asa am inteles eu.