Aici e un link cu pozele:
https://picasaweb.google.com/1179098517 ... NTz79K7zAE#
Fiecare poza are un nume, de ex. A01-a
A01 - reprezinta codul masculului
Mai am masculi de HM pe verde cu alb pe margine, gri cu alb pe margine, femele am identice cu masculii + diferite culori. Masculi de CT mai am verde cu rosu pe margine, corp alb cu aripioare rosii, femele identice cu masculii + femela mov cu putin rosu pe margine...
Pret : 25ron masculul de HM si 10ron femela(stoc redus)
15ron masculul de CT si 5ron femela, iar masculul A25 e 20ron
Schimb cu teste de apa, carbune activ, filtru resun 200l/h si pompa de apa 800-1000l/h!
Detalii pe PM!
Trimit si in tara!
Vand Betta HM si CT
FELICITARI!
scuze de off-topic, dar, daca pestii sunt ”facuti” de tine chiar meriti felicitari!
personal imi place primul peste (am vazut ca e deja vandut!) si mi-ar place ca actualul posesor sa puna ceva poze cu el pt. a vedea daca si la maturitate isi pastreaza formele/proportiile frumoase de acum!
Spor la vanzare!
scuze de off-topic, dar, daca pestii sunt ”facuti” de tine chiar meriti felicitari!
personal imi place primul peste (am vazut ca e deja vandut!) si mi-ar place ca actualul posesor sa puna ceva poze cu el pt. a vedea daca si la maturitate isi pastreaza formele/proportiile frumoase de acum!
Spor la vanzare!
Multumesc frumos!
Chiar sunt "facuti" de mine si am pus mult suflet si multa munca la ei. E prima ponta , din care a iesit peste 70 de puisori/
Dar din pacate vine frigul si nu prea sunt multi interesati, nu mai sunt la fel de convins ca o sa mai continui cu "inmultirea" lor pe cat eram inainte sa ii pun la vanzare.
p.s. pozele sunt facute la 3luni
Chiar sunt "facuti" de mine si am pus mult suflet si multa munca la ei. E prima ponta , din care a iesit peste 70 de puisori/
Dar din pacate vine frigul si nu prea sunt multi interesati, nu mai sunt la fel de convins ca o sa mai continui cu "inmultirea" lor pe cat eram inainte sa ii pun la vanzare.
p.s. pozele sunt facute la 3luni
Ultima oară modificat 27 Sep 2012 21:56 de către ml88lm, modificat 1 dată în total.
Schimb URGENT cu teste de apa, carbune activ, filtru resun 200l/h, incalzitoare 25-100w si pompa de aer cu 2 sau 4 iesiri!
Pret redus pentru schimburi!
Schimburile vor fi in favoarea voastra!
Detalii pe PM!
Trimit si in tara!