Camera Foto ??
As dori sa intreb voi ce camere foto folositi ca eu am imcercat cateva si zero rezultate , as vrea sa pun ceva poze cu ce am sa a intreb parerea dar ori ce as incerca numa nu ies deloc , si mai si vad la voi niste poze cu detali si figuri mai tare ma enervez , ha ha , Mersi
-
- Administrator
Personal, daca mi-as permite, as folosi un DS
lR de la Cannon. Cum insa nu-mi permit, iar "sapuniera" pe care o detin face poze execrabile ... uite d-aia nu pun poze cu pestii si acvariile mele
Acum serios, din ce am citit pe forumurile internationale, baietii folosesc ceva din gama pe care ti-am recomandat-o mai sus. Repet e ceea ce am citit, nu experimentat.
Insa poate exista colegi mai priceputi si experimentati, care sa iti impartaseasca din experienta lor.
lR de la Cannon. Cum insa nu-mi permit, iar "sapuniera" pe care o detin face poze execrabile ... uite d-aia nu pun poze cu pestii si acvariile mele
Acum serios, din ce am citit pe forumurile internationale, baietii folosesc ceva din gama pe care ti-am recomandat-o mai sus. Repet e ceea ce am citit, nu experimentat.
Insa poate exista colegi mai priceputi si experimentati, care sa iti impartaseasca din experienta lor.
Membru IBC
-
- Administrator
Nu zic ca nu merg. Insa cand vrei perfectiunea, nimic nu te multumeste
Membru IBC