Comanda comuna betta Thailanda 19.03.2011
ai dreptate! si eu zic la fel! dar sper ca daca ii pune LUNI nu se va mai intampla sa depaseasca saptamana respectiva...shogard85 scrie: Daca le pune pe 18 trebuie neaparat sa ajunga sapt respectiva pt ca vin sarbatorile noastre dupa. Eu nu ma grabesc... vreau doar sa ajunga vii!
i-am raspuns ca este exclus sa-i puna sambata (datorita Pastelui) si i-am cerut sa-i puna luni! poate se mai si incalzeste ca azi am inghetat! >:(Hi . Liviu
I'm apologize today i do not send your bettas . Because i have some urgent problems on farm . If i sent your bettas on saturday 23 april . Do you think ? . Please reply me . I'm apologize you again for delay . Thank you so much .
Best regards
Patsayawan
lui pavel (@ilap) ii voi gazdui eu pestii cateva zile si apoi o sa-i trimit catre el...
pe ceilalti va rog sa ma contactati in jurul orei 16 pt. a stabili o modalitate de intalnire/predare
p.s. eu nu desfac pungulitele, daca este cineva care nu poate veni azi dupa ei va rog sa ma anunte pt. a ma ocupa si de pestii lor...
pe ceilalti va rog sa ma contactati in jurul orei 16 pt. a stabili o modalitate de intalnire/predare
p.s. eu nu desfac pungulitele, daca este cineva care nu poate veni azi dupa ei va rog sa ma anunte pt. a ma ocupa si de pestii lor...
-
- Administrator
Toti inoata OK prin bazine deja . Femelele "bubuie" de icre
Super ok pestii.
Super ok pestii.
Membru IBC