Tricouri BCR (Betta Club Romania)

Lounge Room!
Colban Mihai-Codrin
Newbie
Newbie

Cred ca intrebarea asta ar fi dedicata in primu rand administratorilor site-ului dar si celorlati, ati fi de acord sa facem niste tricouri personalizate cu adresa site-ului, o imagine reprezentativa, etc?mi-ar place sa pot face putina "publicitate ambulanta" site-ului si nu cred ca doar mie, iar in general imprimeurile astea mai simple nu sunt asa scumpe...eu zic ca se merita
snakefishmike
Administrator
Administrator

Ideea exista de ceva vreme. Insa, cum pana acum tot ceea ce s-a facut pt site si pt hobby, s-a facut din fondurile personale ale administratorilor, mai avem putin de asteptat si punem in practica si aceasta idee. Deh! Si niciunul din noi nu are vre-o afacere, asa ca ceea ce facem, facem din salarii si alte fonduri.
Oricum ideea e ca se vor face si acele tricouri personalizate, speram noi ca fiecare tricou sa fie strict personalizat si cu numele userului  ;) .
Membru IBC
Colban Mihai-Codrin
Newbie
Newbie

Da stiu cum e treaba cu fondurile, sunt student, e buna ideea cu tricoul personalizat si cu numele fiecaruia pe el dar metoda cu banii in avans pentru tricou sau macar o parte nu ar merge?pentru a va fi si voua mai usor sa finalizati
livulik
Administrator
Administrator

e viabila ideea, se va pune in aplicare dar am considerat ca intai trebuie sa ne ocupam de pesti, sa invatam tot ce se poate despre ei, sa impartasim experientele reusite/nereusite si continuam si cu popularizarea...

incet si cu rabdare!  ;)
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
Colban Mihai-Codrin
Newbie
Newbie

Sunt perfect de acord cu tine!Si eu sunt acum in cautare de informatii si am ramas foarte placut surprins de acest site si seriozitatea de pe forum, calitatea informatiilor, etc de aceea vreau sa fac tot ce imi sta in putinta sa afle cat mai multa lume despre Betta Club Romania...iar un mod bun e cel mentionat mai sus...oricum o sa ne tineti voi la curent cu ce se intampla si daca putem ajuta si noi cu ceva ca doar la urma urmei asta cred ca se urmareste sa se creeze aici, o comunitate!
livulik
Administrator
Administrator

Colban Mihai-Codrin scrie: ...asta cred ca se urmareste sa se creeze aici, o comunitate!
exact!  ;)
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
alex_snake_gunit
Jr. Member
Jr. Member

Pai merge sa ne facem singuri tricouri ,cam in jur de 40 lei te ajunge unu`si il faci cum vrei
Numa sa faci reclama la forum  ;D
Life It`s a Bitch !
Colban Mihai-Codrin
Newbie
Newbie

alex_snake_gunit scrie: Pai merge sa ne facem singuri tricouri ,cam in jur de 40 lei te ajunge unu`si il faci cum vrei
Numa sa faci reclama la forum  ;D
Da ar merge si asa doar ca eu unu as prefera sa fie totusi un standard de model pe care sa il respectam plus unele modificari in functie de preferinta fiecarui membru, cum ar fi numele
livulik
Administrator
Administrator

hai sa va fac o propunere: nu vreti sa incepem cu inceputurile? adica mai intai de tricouri, sepci, promotionale sa incercam sa fim cat mai multi membrii IBC (International Betta Congress)?
cotizatia nu este mare, 20usd/an (~60ron) iar beneficiile accesului la informatie sunt uriase deoarece primesti o parola cu care poti intra intr-un Yahoo Group unde au loc discutii extrem de interesante despre crestere&inmultire betta si poti intra in programul Betta Pals prin care puteti primi de la un crescator mai vechi o pereche de betta  ;)

pe cei care ar vrea acest lucur dar se incurca in detaliile tehnice ale platii online/paypal ii pot indruma/ajuta fara probleme!

p.s. momentan doar eu si @snakefishmike suntem membri!
member of EHBBC si IBC
Colban Mihai-Codrin
Newbie
Newbie

Ba da eu sunt de acord...o sa imi modific cardu si pentru plati pe internet ca suna tentant!
ilap
Newbie
Newbie

si eu sant de acord
alex_snake_gunit
Jr. Member
Jr. Member

Propunereea e buna ,dar
parerea mea e ca inainte sa devii membru tre sa ai o experienta cat de cat mare,
despre tot ce inseamna betta .si sa fii implicat cu adevarat cum este Liviu sau Mihai
AstA e parerea mea ,si o spun ,pt ca am vazut multi useri pe forum care sunt oarecum naivi si se hazardeaza .

Numa bn 
Life It`s a Bitch !
livulik
Administrator
Administrator

alex_snake_gunit scrie: Propunereea e buna ,dar
parerea mea e ca inainte sa devii membru tre sa ai o experienta cat de cat mare,
nimic mai gresit! de fapt, asa gandeam si eu problema asta pina acum ceva timp...dar urmarind cum procedeaza altii (pe afara, in tari dezvoltate in "betta") am constatat ca este mult mai productiv ca lucrurile sa decurga putin altfel:
pas 1: constati ca iti plac pestii "betta" si ai dori sa cresti/inmultesti si tu
pas 2: te inscrii intr-un club/asociatie pt. a citi lucrurile de baza despre ingrijirea lor si parerile celor avizati
pas 3: urmaresti discutiile dintre membrii clubului/asociatiei (daca nu esti membru nu le poti urmari!) si bagi la cap tot ce te intereseaza
member of EHBBC si IBC
Colban Mihai-Codrin
Newbie
Newbie

Pai da asta e si ideea sa inveti de la altii mai experimentati, si in principal niste chestii care google-ul nu ti le ofera!
Scrie răspuns