Ce parere aveti?
-
- Newbie
-
- Newbie
bun.....e in posesia mea dar n-am decat o idee vaga ce varietate este,,,,..imi puteti spune?
-
- Newbie
mai mult ma intereseaz cel cu coada rosie ....el este favoritul meu si la fel.......ce varietate este?...Cunostiintele mele despre varietati sunt foarte sumare,scz!!!
absolut toti sunt DT (double-tail), primul multicolor metalic, al doilea purtator de gena cambodian iar al treilea un rosu cu multa iridescenta metalica
aici gasesti un articol despre DT: index.php?topic=106.0
aici gasesti un articol despre DT: index.php?topic=106.0
-
- Newbie
Hmmm........i-am primit de la prietena mea via Ungaria..........Se pare ca imi voi reexamina preferintele in materie de betta
nu este cazul!!! >:(
preferintele sunt preferinte! sunt multi pasionati de DT, indiferent de problemele care le ridica, dupa cum sunt si multi care se folosesc de DT... ;)
preferintele sunt preferinte! sunt multi pasionati de DT, indiferent de problemele care le ridica, dupa cum sunt si multi care se folosesc de DT... ;)
-
- Newbie
O nelamurire.....coada trebuie sa fie neaparat despartita in doua pe toata lungimea de acel sant? Ce prevede standardul referitor la asta? La cel rosu mi-a disparut in cca 7-8 zile..... .......iar cel cu gena Cambodgia o are deja destul de putin vizibila..!! In rest articolul de pe forum mi- fost foarte util si multumesc celor in drept pe aceasta cale!!!
da, coada trebuie sa fie despartita pe toata lungimea (practic sa fie doua cozi in oglinda)
nu are cum sa dispara, poata sunt f apropiate si nu se mai vede diferenta dar nu are cum sa dispara!
nu are cum sa dispara, poata sunt f apropiate si nu se mai vede diferenta dar nu are cum sa dispara!
-
- Newbie
Imi pare rau dar la cel rosu era despartita cam pe 40/100 din lungimea cozii si acum va spun cu certitudine ca a disparut complet iar la cel cu gena cambodgi regreseaza rapid !!!! Nu cunosc explicatia,o astept de la dvs Ps .dupa aprecierea mea pestii au cam 4-5 luni nu stiu prea exact!!!
este prima oara cand aud de asa ceva!
daca era vorba de o rana intelegeam, se refacea aripioara, dar asa...sa se uneasca caudala la DT...in timp...NU AM MAI AUZIT! sorry!
daca era vorba de o rana intelegeam, se refacea aripioara, dar asa...sa se uneasca caudala la DT...in timp...NU AM MAI AUZIT! sorry!
-
- Newbie
atunci ala cu coada rosie nu e DT......sa vedem ce se va petrece la cel cu gena Cambodgia.......sunt curios....!!! Inseamna ca cel cu coada rosie nu e DT? Pt ca cel multicolor e clar Dt......!!!!
daca zici tu cu siguranta 100% ca ala rosu are doar o inotatoare caudala atunci este doar purtator de gena DT! o spune dorsala indiscutabil!
cel purple (cambogian) are doi lobi caudali! iti dau scris ca nu se vor lipi IN VECI! poate vei avea tu senzatia ca s-au lipit fiind foarte apropiati dar nu vor fi!
mai fa-le un set de poze!
cel purple (cambogian) are doi lobi caudali! iti dau scris ca nu se vor lipi IN VECI! poate vei avea tu senzatia ca s-au lipit fiind foarte apropiati dar nu vor fi!
mai fa-le un set de poze!
-
- Newbie
imi cer scuze.....acum i-am schimbat apa si l-am luat in mana.....are 2 lobi si ala rosu.....!!! Pur si simplu nu se vede nimic cand e in apa indiferent de cum inoata sau se infoaie.....asta ma duce cu gandul la intrebarea,,,,,e mai indicat sa se vada ca are 2 lobi distincti sau nu? Trebuie sa fie vizibila separarea sau nu?...spre ce se tinde?