Un betta special (cel putin pentru mine)

Share your bettas with the other forum members.
maha0260
Newbie
Newbie

Imagine

Si inca cateva poze:

Imagine

Imagine
livulik
Administrator
Administrator

foarte interesant!

este inmultit de tine? adica stii ceva despre parinti? ce varsta are?
dpdv genetic are gene Cambodian, DT, BF si irizatii metalice... cu o femela potrivita ti-ar produce urmasi deosebiti! poti face o poza cand este infoiat?
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
maha0260
Newbie
Newbie

Nu stiu nimic despre parinti, l-am luat dintr-un pet shop.... :o
Erau mai multi masculi deosebiti intr-un pet-shop dein Brasov da asta mi-a placut mult de tot....Chiar o sa merg sa vad ce a mai ramas ca mai pusesem ochii pe inca unu foarte interesant da din lipsa de spatiu am luat numa 1. Problema e ca nu am femele calumea pentru inmultit o sa postez si ceva poze cu femele am 2 dar nu prea imi plac.
O sa fac poze si cu el infoiat...nici eu nu l-am prea vazut infoiat, nu stiu ce sa zic de varsta...nu cred ca are prea mult e foarte activ si mananca foarte bine cam orice ii dau..
Ultima oară modificat 25 Ian 2011 13:49 de către maha0260, modificat 1 dată în total.
livulik
Administrator
Administrator

fa-le niste poze la femele!  ;)
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
maha0260
Newbie
Newbie

Cand ajung acasa acu sunt la munca:)
Chiar ma uitam pe poze ce nu se vede bine in poze e culoare corpului e mov deschis un fel de purple...:) asta mi-a placut cel mai mult la el mai era unu la fel doar ca nu mov deschis albastru.
pasca andreas
Jr. Member
Jr. Member

Frumos  :o Ai grija de el 8)
Imagine
alex_snake_gunit
Jr. Member
Jr. Member

Frumos! ;D :o

p.s Vad ca incep sa apara bettani faini prin petshopuri,de ex timisoara mall acu 1 sapt am vazut un BF nu stiu sigur daca era HM sau ce era ca l`am vazut in trecere .
Life It`s a Bitch !
Scrie răspuns