Azi a sosit acvariul,peste 10-15 min bag si masculul sa se obisnuesca cu noul loc ,maine dupa ce vin de la Scoala am sa bag femela am sa-i separ cu un perete din plastic...Va urma Astept orice sfat bun si rau :D http://i51.tinypic.com/17a97a.jpg Acvariul Plantat 2 melci pomace se vede in poza,incalzitor reglat intre 28-30 grade...Daca e ceva problema unde am postat Va rog mutati postul Multumesc!
Ultima oară modificat 09 Ian 2011 22:48 de către pasca andreas, modificat 1 dată în total.
Mersi SnakeFishmik!! Inca masculul nu a inceput sa construiasca ciubul de vreo 10 min am bagat femla si 2 nuci de cocos.Incet incet masculu face spuma sper ca va reusi,am sa va tin la curent.
Ultima oară modificat 10 Ian 2011 12:54 de către pasca andreas, modificat 1 dată în total.
vezi ca au nevoie si de discretie! ;)
serios, daca femela are unde sa se ascunda (si inteleg ca are!) nu e nevoie sa te ocupi deloc de ei! din momentul in care femela este eliberata lasa-i 3 zile si pe urma scoti femela (daca au depus e ok, daca nu au depus dupa 3 zile nici nu o mai fac!)
asta este una din regulile mele: cu cat mai putine interventii, cu atat mai mari sanse de succes!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
Inteleg Liviulik...Am sa-i acopar cu ceva ca sa nu vada afara ca sunt langa calculator altundeva nu am avut loc sa-i pun, dar spre sa mearga daca ii acopar cu un cearceaf sau ceva de genu e OK?.Mersi
Ultima oară modificat 10 Ian 2011 12:57 de către pasca andreas, modificat 1 dată în total.
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
Este Lumina primesc lumina naturala in spatele acvariului nu este nimica doar in fata deoarece ma vad cand stau la calculator si cand ma plimb prin camera.Masculul a inceput sa faca ciubul:D
Ultima oară modificat 10 Ian 2011 19:44 de către pasca andreas, modificat 1 dată în total.
member of EHBBC si IBC
member of EHBBC si IBC
daca are ascunzatorile alea din nuca, o las-o impreuna cu masculul de acum! ;)
member of EHBBC si IBC