BigDaddy acvarist cu "Greutate"
Buna seara! Ma numesc Florin am crescut, inmultit si ingrijit dealungul vietii nenumarate specii de pesti exotici. Acest minunat microb mi-a fost transmis in urma cu aproximativ 25 de ani in urma de crescatorii care se ocupau cu acvaristica pe acea vreme, si pot spune ca odata cu inaintarea in varsta am capatat si experienta care bine inteles niciodata nu va fi desavarsita. Cel care nu citeste nu invata si nu accepta sfaturi chiar daca ele vin de la un acvarist mai tanar nu poate inainta in cunoastere si experienta. In momentul de fata detin trei bazine astfel: unul cu creveti in bucatarie, unul cu scalari aroximativ 300 litri in sufragerie si un mp 80/30/45 in dormitor populat cu cardinali (neonul saracului). In acest moment nu cresc beta cu toate ca este un peste deosebit de frumos si spectaculos dar asta nu ma impiedica sa citesc despre el, acesta fiind si scopul pentru care m-am logat pe acest forum. Poate candva voi dori sa retraiesc placerea de a privi inbratisarea unei femele de catre mascul si aparitia in cuibul de spuma a nenumarati mormoloci cat varful acului de cusut, sa privesc masculul ingrijind puietul aducandu-i inapoi in cuib cand nazdravanii cad in dorinta lor nebuna de as lua zborul...
-
- Administrator
Si-nca ce greutate
Bun venit!
Bun venit!
Membru IBC
- CataOlo
- Global Moderator
Bine ai venit, Florin!
Dupa cum ti-ai dat seama, informatii sunt o tona pe aici ! Mai stii ?! Poate maine-poimaine te vad postand la "spawn-log"! ;)
Dupa cum ti-ai dat seama, informatii sunt o tona pe aici ! Mai stii ?! Poate maine-poimaine te vad postand la "spawn-log"! ;)
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...