acum voi lauda "marfa" altuia! pt. ca merita!
si anume a colegului @dumi! pe aceasta cale ii multumesc pentru aceste femele si am hotarat sa ma revansez facandu-i eu poze!
p.s. femela rosie este de aceeasi varsta, dimensiune normala si am pus-o pentru comparatie
Blue Dragon Giant female
-
- Jr. Member
Mda...multumesc pentru laude....e prima ponta in care unul din genitori (masculul) a fost un giant si nu imi faceam sperante sa obtin tot giant...problema e ca masculii nu par a fi chiar din aceeasi categorie, sper sa reusesc sa gasesc unul care sa se poata descurca cu aceste femele...
Genitorii au fost ambii Red Dragon, dar ponta a iesit ceva de genul Blue Red Dragon...
(a se vedea: index.php?topic=335.0)
Putin off-topic: daca se gasesc doritori pentru astfel de femele, astept pm (mai am cateva)...
Genitorii au fost ambii Red Dragon, dar ponta a iesit ceva de genul Blue Red Dragon...
Putin off-topic: daca se gasesc doritori pentru astfel de femele, astept pm (mai am cateva)...
Ultima oară modificat 23 Noi 2010 20:09 de către dumi, modificat 1 dată în total.
era de asteptat! ;)dumi scrie: Genitorii au fost ambii Red Dragon, dar ponta a iesit ceva de genul Blue Red Dragon...
iti pot spune eu cat are cea care a ajuns la mine; intre 7 si 8 cmEd scrie: Poti da dimensiuni?