In Sfarsit am gasit si eu Un betta pe placu meu!!! :D
- pasca andreas
- Jr. Member
Mersi de sfat asa am sa fac
- pasca andreas
- Jr. Member
Sa intanplat o "TRAGEDIE" :'( :'( :'( Junior si-a schimbat culoare nu mai e verde metalic ci albastru :'( Oare din ce cazua??
- pasca andreas
- Jr. Member
Si ce as putea face sa-si recapete culoarea?
- CataOlo
- Global Moderator
Poate vorbesc prostii, dar avand in vedere faptul ca rosul este intensificat de prezenta spirulinei ... nu o fi o posibilitate ca prin dieta sa se fi intensificat culoarea albastra ?
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...
nu prea! poate face sa para mai "vii" culorile, dar atat! nu poate intensifica sau atenua anumite culori! sau poate foarte putin, nesemnificativnu o fi o posibilitate ca prin dieta sa se fi intensificat culoarea albastra ?
-
- Administrator
Rosul e intensificat si pronuntat de prezenta astaxantinei in hrana ;)
Andrasi , cand Liviu se referea la lumina, vorbea de fapt de unghiul sub care cade lumina pe peste, cat si de spectrul luminii. Ai schimbat cumva iluminarea? Altfel ... n-are ce, nici chiar marble daca ar fi ;)
Andrasi , cand Liviu se referea la lumina, vorbea de fapt de unghiul sub care cade lumina pe peste, cat si de spectrul luminii. Ai schimbat cumva iluminarea? Altfel ... n-are ce, nici chiar marble daca ar fi ;)
Membru IBC
stiu mihai, dar asa cum ai spus si tu, este intensificat daca este prezent! ;)Rosul e intensificat si pronuntat de prezenta astaxantinei in hrana
p.s. iar pentru albastru nu stiu sa fie vreun "adjuvant"
- pasca andreas
- Jr. Member
Nu am iam schimbat lumina nici locul acuma de vreo 1 saptaman lam pus la lumina mai multa dar tot nu si-a recapatat culoarea... Oare din cauza hranei?? Daca da spunetimi si mi-e ce sai dau de mancare ca sa-i schimbe inapoi culoarea...Multumesc