Azi am intrat intr-un Petshop si ma uitasem ce pesti au si intr-un acvariu lam gasit pe Rechinul Meu :D Ce ziceti de El?
In Sfarsit am gasit si eu Un betta pe placu meu!!! :D
- pasca andreas
- Jr. Member
Ultima oară modificat 18 Oct 2010 17:54 de către pasca andreas, modificat 1 dată în total.
- pasca andreas
- Jr. Member
Mda as vrea eu sa gasesc o femela asemanatoare e problma la noi ca avem femele cat tona la 3 lei bucata dar toate is albestre nimic fantastic la ei sau asa ceva :'( Mai vad pe parcus ca am vorbit cu un prieten si aduce saptamana asta din Ungaria ceva pesti si da de o sa aibe ceva asemanator ca el ::)...Ce ma bucur ca lam gasit pe "JuNiOR" porecla dat de prietena ):)) CataOlo dc sa nu fi crescator CT?
Ultima oară modificat 18 Oct 2010 21:57 de către pasca andreas, modificat 1 dată în total.
- CataOlo
- Global Moderator
Rogu-te ai grija la ortografie ! Am inrosit o litera sa iti sara in ochi - modific-o te rog !
Ba sa fi crescator de CT, daca tu vrei ! Asta e o optiune strict personala, asa cum pe mine personal ma incanta mai mult HM ;)
Ba sa fi crescator de CT, daca tu vrei ! Asta e o optiune strict personala, asa cum pe mine personal ma incanta mai mult HM ;)
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...
- pasca andreas
- Jr. Member
Mersi pentru ca mai corectat sunt obisnuit cu yahoo etc.... Sincer si pe mine ma bat gandurile sa caut un HM sau un DT dar si pe JUNIOR abia lam gasit apoi sau dau de un HM sau DT Ar fi o minune sa gasesc asa ceva prin Satu Mare )
- CataOlo
- Global Moderator
Ioi, Andreas, nu daca ar fi de corectat toate greselile tale de ortografie ... ioi si vai ! Fara suparare.
Acum ... noi aveam pe-aici o rubrica de vanzari, poate-poate ai noroc! ;)
Acum ... noi aveam pe-aici o rubrica de vanzari, poate-poate ai noroc! ;)
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...
- pasca andreas
- Jr. Member
Nici o suparare ...Am vazut de foarte mult timp rubrica de vanzari tot am incercat in multe feluri sa imi cumpar un betta dar tot nam reusit asta e nam ce face :'( Si liviulik mi-a dat foarte multe conditi cum sa-mi cumpar dar pentru mine un baiat de 16 ani era scump sa-mi fac o comanda de 75Ron+transport singur sper ca intelegi
- pasca andreas
- Jr. Member
- pasca andreas
- Jr. Member
Mersi mult pentru apreciere ;) Lam pus si pe YouTube http://www.youtube.com/watch?v=zMTvat_tLoA
Ultima oară modificat 19 Oct 2010 19:27 de către pasca andreas, modificat 1 dată în total.
- CataOlo
- Global Moderator
Andreas ... imi pare rau sa iti spun, dar filmarea de pe youtube nu pune in valoare nici forma pestelui, nici culoarea
Pune-l in acvariul lui cu lumina aprinsa (in acvariu, si stinsa in camera - noaptea, de preferinta), si incearca sa il filmezi asa!
Pune-l in acvariul lui cu lumina aprinsa (in acvariu, si stinsa in camera - noaptea, de preferinta), si incearca sa il filmezi asa!
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...