Apa foarte calda
- milenium
- Sr. Member
am deschis acest topic datorita faptului ca ma confrunt cu o problema (apa foarte calda 31-32 grade C)astept de la voi poate stiti ceva metode de racire a apei si poate se inspira si altii de aici care au aceasta problema....
-
- Jr. Member
Am deschis si eu un topic pe aceeasi tema: index.php?topic=285.0
Nu s-au prea inghesuit oamenii sa raspunda, desi cred ca e o problema cu care se confrunta majoritatea...de fapt, poate ca unii au gasit deja rezolvare...in acest caz, sa ne spuna si noua
Nu s-au prea inghesuit oamenii sa raspunda, desi cred ca e o problema cu care se confrunta majoritatea...de fapt, poate ca unii au gasit deja rezolvare...in acest caz, sa ne spuna si noua
Daca ai cateva acvarii merg puse coolere(ventilatoare pentru calculator)la fiecare si se rezolva problema. Daca ai o tona de cutiute, paharele, borcanele, etc ....racesti camera, altceva nu ai ce face E din ce in ce mia cald vara...cred ca aerul conditionat va deveni in curand un obiect absolut necesar in fiecare casa.
Bettanii mei stau la 30-31 grade pentru ca e canicula la noi .... si nu par deranjati de asta. Insa eu am la masculi filtrare+oxigenare si 20l apa pt. fiecare ... iar la femele le schimb 25% din apa zilnic (din 5l) pentru ca nu au nici filtrare nici oxigenare deocamdata. Betta oricum sunt pesti de apa calda, mult mai greu este pentru cei de apa rece ...
Bettanii mei stau la 30-31 grade pentru ca e canicula la noi .... si nu par deranjati de asta. Insa eu am la masculi filtrare+oxigenare si 20l apa pt. fiecare ... iar la femele le schimb 25% din apa zilnic (din 5l) pentru ca nu au nici filtrare nici oxigenare deocamdata. Betta oricum sunt pesti de apa calda, mult mai greu este pentru cei de apa rece ...
Until you find someone worth dying for, you never really live.
Eu sunt sigur ca un ventilator de camera intreptat de la distanta spre ei rezolva problema