Ma numesc Zoltan, am 31 de ani, chimist de profesie ( am si lucrat in domeniu o perioada), dar momentan lucrez in IT ( deh, Romania )locuiesc in Bucuresti, am crescut impreuna cu tata (a fost ca sa spun asa mentorul meu) Betta ani indelungati, dar de vreo 10 ani s-a luat o pauza in domeniu ( motive diverse) , insa acum as vrea sa reincep cu aceasta frumoasa pasiune. Cu ocazia aceasta realizez cat de mult am uitat si cate chestii noi au aparut
My name is Zoltan, I'm 31. and I am a chemist -at least that's what I am trained for (I have even had a job as a chemist for a while!), but for now I work in IT (... Romania); I live in Bucuresti, and I have had with my father (he was kind of a menthor for me) Bettas for years and years, but for about 10 years we took a break from it all (various reasons), but now I would like to restart this beautiful pasion. On this occasion I realise how much I have forgotten and how many new things have appeared
Hello
Salut , bine ai venit sper sa gasesti ce vrei !
de ce nu il faci ?
-
- Administrator
Bun venit!
Pe pm da-mi dimensiunile , eu iti fac calculele pt sticla , tu ti-o cumperi (si siliconul ;) ) si restul se rezolva
Pe pm da-mi dimensiunile , eu iti fac calculele pt sticla , tu ti-o cumperi (si siliconul ;) ) si restul se rezolva
Membru IBC
bine ai venit Zoltan,
de ce un acvariu asa de mare? ia-o cu unul mai mic si-apoi pas cu pas treci la unul superior.
Sunt super draguti si super destepti bettanii, asa ca orice suflet in + in casa te va bucura mai mult si mai mult.
Bafta iti doresc,
anca
de ce un acvariu asa de mare? ia-o cu unul mai mic si-apoi pas cu pas treci la unul superior.
Sunt super draguti si super destepti bettanii, asa ca orice suflet in + in casa te va bucura mai mult si mai mult.
Bafta iti doresc,
anca
pai e un pic mai complicat.
Dupa cum spuneam, chiar incepator nu mai sunt, pe langa asta vreau un acvariu mare, frumos ( o sa eliberez un intreg perete pt asta ) cu alte specii decat betta.
pt betta o sa fac cumva rost de mai multe , dar ceva mai mici
Dupa cum spuneam, chiar incepator nu mai sunt, pe langa asta vreau un acvariu mare, frumos ( o sa eliberez un intreg perete pt asta ) cu alte specii decat betta.
pt betta o sa fac cumva rost de mai multe , dar ceva mai mici
buna Zoli,
scuze pt intarzierea raspunsului, dar ziceai in p[rimul post ca ai crescut betta, n-ai mentionat alte specii, asa incat oricine se gandea ca e cam mult pt bettani. Bafta multa si musai trebuie sa vedem etapele in poze, de la bazin pana la plantare si mai apoi populare... auzi, acum am citit ca tu realizezi "cat de mult ai uitat", pai eu ce sa zic ca am pesti numai de 6 luni si eram paralela cu totul?! se zice ca acvaristica nu se uita, e ca mersul pe bicicleta!
sa nu uiti poze, suntem o comunitate mica-mica si dorim sa ne bucuram pt bettanul fiecarui user ca si cand ne-ar apartine.
anca
scuze pt intarzierea raspunsului, dar ziceai in p[rimul post ca ai crescut betta, n-ai mentionat alte specii, asa incat oricine se gandea ca e cam mult pt bettani. Bafta multa si musai trebuie sa vedem etapele in poze, de la bazin pana la plantare si mai apoi populare... auzi, acum am citit ca tu realizezi "cat de mult ai uitat", pai eu ce sa zic ca am pesti numai de 6 luni si eram paralela cu totul?! se zice ca acvaristica nu se uita, e ca mersul pe bicicleta!
sa nu uiti poze, suntem o comunitate mica-mica si dorim sa ne bucuram pt bettanul fiecarui user ca si cand ne-ar apartine.
anca