Au depus azi 06.06.2010 ,prima mea depunere si prima lor depunere sper sa iasa ceva
Femela
Masculul
Femela dragon hm si mascul golden hm
Ultima oară modificat 06 Iun 2010 15:03 de către snakefishmike, modificat 1 dată în total.
Au inceput sa eclozeze , se vad coditele si masculul este foarte vrednic !
sunt foarte multe codite nu prea poti sa le numeri
- robertino
- Full Member
Perfect, dupa ce incep sa inoate aproape toti pe orizontala va trebui sa le dai hrana pentru prima data.
Banuiesc ca vei incepe cu galbenus de ou fiert. Sa nu le dai mult pentru ca se va strica apa repede.
Banuiesc ca vei incepe cu galbenus de ou fiert. Sa nu le dai mult pentru ca se va strica apa repede.
da asa am sa fac ! ms
Anca tu esti prioritara ai gratis bine inteles puiuti la alegere din ponta asta !
Cam asa arata momentan , aparatu e de vina !
Ultima oară modificat 08 Iun 2010 13:58 de către CataOlo, modificat 1 dată în total.
-
- Administrator
Dintr-o ponta asemanatoare (mascul intens yellow si femela black dragon , ambii HM ) am obtinut urmasi doar green-red dragon HM si 2 DT . Ce-o fi la tine ... ramane de vazut .
Bafta cu puiutii .
Bafta cu puiutii .
Membru IBC
ms , ar trebui sa iasa ca masculul cativa ca femela cativa si restu combinat si genele care le au
-
- Administrator
Asta vrei tu , ca natura spune alta . Eu iti spun ca din vre-o 30 pui rezultati , toti au fost green-red dragon . Vedem ce va mai fi la tine ... peste vre-o 6-7 saptamani ;) .crb scrie: ms , ar trebui sa iasa ca masculul cativa ca femela cativa si restu combinat si genele care le au
Membru IBC