Intrebari Depunere
exact, pentru crestere
-
- Jr. Member
Ieri dimineata am pus mai multe perechi la depus...femelele in sticla, pentru a fi protejate pentru o perioada de 24-36h...acum cateva minute m-am dus sa eliberez femelele...intr-unul din vase am gasit o ciudatenie....femela era tot in sticla, doar ca eliberase singura icrele, pe care le aranja de zor la suprafata apei...asta s-a intamplat in ultimele 2 ore...le-am aruncat, deoarece nu cred ca mai erau ok....am 2 intrebari: 1. ce a provocat asta?, 2. oare mai are icre si pentru mascul?
Acelasi lucru sa intamplat si la mine nici eu nu stiu carui fenomen i se datoreaza !
- CataOlo
- Global Moderator
Baieti ... fetele s-au rezolvat singure!
Puii mei ... le-ati fluturat steagul rosu si atat ...
In traducere libera: le reconditionati, si data viitoare le eliberati mai repede! ;)
P.S.: Puteati sa ii lasati sa manance icrele alea ... sursa buna de proteine.
Puii mei ... le-ati fluturat steagul rosu si atat ...
In traducere libera: le reconditionati, si data viitoare le eliberati mai repede! ;)
P.S.: Puteati sa ii lasati sa manance icrele alea ... sursa buna de proteine.
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...
eu i-am lasat sa le manance
i-am separat stai linistita orcum nu o prinde ca masculul are coada foarte mare si e lent rau
- CataOlo
- Global Moderator
Hmmm ... ai fi uimit. Nu te culca pe urechea bleaga ca nu o prinde masculul .... stii tu bancu' cu gaina ???
"Daca fug nu primesc nimic; daca stau zice ca-s c***a. Mai bine ma impiedic!" ... asa si cu pestii. Tu nu ai vazut ca zapacita vine pe langa cuib ?!
"Daca fug nu primesc nimic; daca stau zice ca-s c***a. Mai bine ma impiedic!" ... asa si cu pestii. Tu nu ai vazut ca zapacita vine pe langa cuib ?!
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...
da am observat se pune chiar langa mascul
Orcum i-am separat am avut grija !