sondaj de la cine facem urmatoarea comanda in Thailanda

Seeking

alegeti un crescator de la care doriti sa comandati pestii

Chestionarul este deschis până pe data de 28 Oct 2050 15:20

aquastar71
4
44%
greatbettas
0
Niciun vot
spidermanbetta
5
56%
patsayawan
0
Niciun vot
niwit
0
Niciun vot

Voturi totale: 9
dumi
Jr. Member
Jr. Member

Diseara se termina perioada de votare....momentan e egalitate intre spidermanbetta(+the_fisheries) si aquastar71....pacat ca aquastar71 are o oferta atat de mica (numeric)...de vazut cum se va decide pana la urma...
Oricum, cred ca Liviu va hotari cand se va incepe efectiv colectarea comenzilor si care va fi termenul de finalizare...asteptam diseara alte informatii...
Ed
Jr. Member
Jr. Member

Mda are fix 13 pesti din care 1 la 99$ lol Daca totusi ma bag la comanda vi-l las voua pe ala  ;D
Ultima oară modificat 03 Iun 2010 14:01 de către Ed, modificat 1 dată în total.
livulik
Administrator
Administrator

p'ala il ia @robertino! lol ! HA HA HA

acum serios eu zic asa: pina luni va hotarati unde se va face comanda (puteti discuta aici) iar de luni incepeti sa-mi trimiteti link-uri cu pestii doriti! iar vinerea viitoare strangem banii pt. a fi trimisi pestii urmatoarea zi de luni!
atentie! pestii alesi sunt DEFINITIV ALESI pt. ca eu imediat ii licitez!

e ok?
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
white_betta
Jr. Member
Jr. Member

in functie de orice hotarati voi eu ma bag la comanda:
*daca va hotarati pe aquastar71 il vreau pe asta:(poate face vreo reducere ;))
http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/ ... 1275716569
daca va fi spidermanbetta(the fisheries) il vreau pe asta:
http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/ ... 1275660822

Acum voi hotarati...eu unu inclin spre spiderman...pentru ca oferta e mai mare si aveti de unde sa alegeti si voi....dar nu refuz nici comanda la aquastar71....pentru ca masculul care il vreau mi se pare mai opaque(chiar daca e aproape dublu la pret)
dumi
Jr. Member
Jr. Member

Eu propun sa decidem astazi....sa strangem comenzile pana miercuri, joi sa ai banii, vineri sa-i trimiti si lunea cealalta sa puna coletul....sa ajunga joia, ca de obicei....ce ziceti ?
robertino
Full Member
Full Member

@liviu - Hahaha nu dau $100 pe un hmpk. :P Doar sa fie vreun HM perfect ca forma si culoare...dar cred ca ar fi mai scump in cazul asta.

@white_betta - Si mie imi place mai mult cel de la aquastar71 , are si forma si culoarea mai buna, cel putin asta e parerea mea.

Am votat cu aquastar71, cum am mai zis, dar nu stiu daca iau ceva tura asta...doar sa fie ceva care sa imi placa foarte mult!
Daca tot este egalitate...zic ca cel mai bine ar fi ca fiecare sa isi aleaga ce ii place si ce vrea sa cumpere sigur de la unul dintre cei doi crescatori, iar comanda sa se faca la acela unde sunt mai multe comenzi.
Iar daca sunt destul de multe si la celalalt...eventual se mai face inca una si asa suntem toti multumiti. :)
dumi
Jr. Member
Jr. Member

aquastar are extrem de putini bettani la vanzare...nu prea vad cum putem toti comanda de la el....sunt pesti de calitate, dar ce folos ca nu avem de unde alege?
la spidermanbetta+the fisheries avem de unde alege...

solutia propusa de robertino mi se pare putin complicata....de ce sa platim cheltuieli de transport in doua locuri?...plus ca Liviu trebuie sa dea comenzi separate....in fine, cum se va hotari....doar ca nu prea vad ca oamenii sa-si exprime parerea...

daca nu e prea tarziu si e tentant, supun atentiei voastre inca o varianta: Newbettas
http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/ ... &Newbettas

Pareri, opinii ?
livulik
Administrator
Administrator

acum TU complici lucrurile!

ma anuntati luni (eu voi pleca din bucuresti in weekend) decizia finala si incepem sa luam pesti!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
dumi
Jr. Member
Jr. Member

Oki...nu ma mai amestec....doar ca nu cred ca se va hotari ceva, in conditiile in care din cei 9 care au votat, nu intra in dialog decat 2-3 oameni...mira-m-as sa ajungem la vreun consens  :(
robertino
Full Member
Full Member

Nu e prea complicata solutia mea...De exemplu:

- 4-5 dintre noi isi aleg si vor pesti de la spidermanbetta, ok... se face comanda.

- alti 3, nu vor pesti de la spiderman, ci vor ceva de la aquastar71...daca ei 3 se inteleg si fiecare este de acord sa plateasca pe langa pestele sau pestii alesi, cate $20 transportul, se poate face si comanda asta independent de cealalta.

Oricum, din ce vad deocamdata sunt putini cei care vor o noua comanda, conteaza mai putin numele crescatorului, tocmai de asta cred ca nu se inghesuie nimeni cu pareri...dar o comanda se poate realiza pana la urma si doar cu 3-4 oameni daca ei  sunt de acord cu taxele de transport putin mai ridicate.
livulik
Administrator
Administrator

atunci voi da comanda doar pt. cei 2-3 oameni, nu e nicio problema!

L.E. asa cum a scris si robertino, comanda este indecisa deoarece oamenii sunt indecisi!
oricum v-ati hotara eu va ajut cu ce pot!
member of EHBBC si IBC
dumi
Jr. Member
Jr. Member

Si in acest caz, tot este o problema: pentru ca acei putini oameni nu au optat pentru acelasi crescator...
livulik
Administrator
Administrator

atunci mai amanam comanda comuna!
e simplu! o lasam pentru sfarsitul lui august!
member of EHBBC si IBC
robertino
Full Member
Full Member

Nu am nici o problema cu amanarea, am si mentionat ca deocamdata zic pas unor noi pesti.
Totul depinde de cati doritori sunt pentru o comanda acum...
livulik
Administrator
Administrator

la sfarsitul lui august terminam si concediile...
eu unul d'aia nu mai iau acum pt. ca voi fi mai mult plecat si neglijez pestii!
member of EHBBC si IBC
Scrie răspuns