sondaj de la cine facem urmatoarea comanda in Thailanda

Seeking

alegeti un crescator de la care doriti sa comandati pestii

Chestionarul este deschis până pe data de 28 Oct 2050 15:20

aquastar71
4
44%
greatbettas
0
Niciun vot
spidermanbetta
5
56%
patsayawan
0
Niciun vot
niwit
0
Niciun vot

Voturi totale: 9
livulik
Administrator
Administrator

- aveti posibilitatea sa schimbati votul
- sondajul dureaza 1 saptamana
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
robertino
Full Member
Full Member

Mai astept cateva zile pana votez...sa isi actualizeze fiecare licitatiile.
Ed
Jr. Member
Jr. Member

Am votat cu spiderman ca are cea mai larga oferta. Daca luam de la crescatori cu oferta mai mica riscam sa ne "scoatem ochii"  :P
livulik
Administrator
Administrator

asa este, buna logica!  ;)

si fiindca am uitat eu sa mentionez: crescatorul care utilizeaza username-ul spidermanbetta are inca doi username pe aquabid: the_fisheries si diamondcrown farm (momentan nu are nimic postat pe ele dar ca sa stiti in caz ca posteaza!)
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
snakefishmike
Administrator
Administrator

:) Mirsavieeeeeeeeeee !  ;D ;D ;D
The_fisheries are de obicei ceea ce vreau eu (smaragdina , mahachay si imbelis wild ) .
Un mare vot de la mine pt el  :P
Membru IBC
dumi
Jr. Member
Jr. Member

Mda....se pare ca jocurile sunt cam facute....pacat ca spidermanbetta nu are o foarte mare oferta de hm, ci mai mult de hmpk....pentru cei ce vor pk, e ok....eu as fi preferat o paleta mai larga la hm...
snakefishmike
Administrator
Administrator

Intotdeauna vor exista nemultumiti . Pacat ca nu se poate intelege faptul ca in acest domeniu gusturile sunt total diferite si nimeni nu-i obligat sa ia ce nu-i place sau sa participe la o comanda comuna . Un bun exemplu de urmat este colegul @Robertino . In clipa in care a vrut ceva s-a dat peste cap si nu a stat sa-i aduca cineva pestii la usa . Toata stima pt el .
Membru IBC
dumi
Jr. Member
Jr. Member

au aparut bettani la the_fisheries si diamondcrown_farm (acelasi crescator, ca si spidermanbetta)...
crb
Full Member
Full Member

aveti noroc ca are multi hmpk ce va place voua ! Si ceva hm ce imi place mie
robertino
Full Member
Full Member

Si mie imi plac mai mult cei cu aripioare lungi...HM, OHM. De exemplu, greatbettas sau patsayawan au pesti mult mai pe gustul meu decat spiderman, dar sunt sigur ca pana se va hotara data urmatoarei comenzi, cel din urma isi va updata lista de HM.

PS: am votat aquastar71, ii urmaresc licitatiile cam de-o luna...chiar daca nu are o oferta bogata, majoritatea pestilor pe care ii scoate la vanzare au super forma si culori.
Ultima oară modificat 29 Mai 2010 16:27 de către robertino, modificat 1 dată în total.
crb
Full Member
Full Member

si eu am urmarit are super hm
livulik
Administrator
Administrator

Imi cer scuze pentru eventualele neplaceri/incurcaturi provocate colegilor, imi voi retrage votul dat pt. spidermanbetta deoarece momentan (si in viitorul apropiat) acest crescator nu are pestii pe care-i caut eu (nu spun ca nu are pesti frumosi, din contra!), pesti pe care i-am gasit la alt crescator

lucrurile stau in felul urmator: daca urmatoarea comanda comuna se va da totusi la spidermanbetta(+the_fisheries) ma voi ocupa de ea pt. a putea profita de feedback-ul bun si relatia (mai veche) pe care o am cu acest crescator!
iar pentru mine voi lua de la crescatorul indicat!

cred ca este cel mai bine asa deoarece de la acesta din urma nu am niciun feedback, va fi prima comanda si nu as vrea sa riscam TOTI vreo neplacere! Bine, nici de la primul nu pot GARANTA 100%, singurul lucru ce-l pot sustine este ca dupa ~40 pesti comandati la el de-a lungul timpului nu am avut nicio surpriza!
Ultima oară modificat 31 Mai 2010 13:40 de către livulik, modificat 1 dată în total.
member of EHBBC si IBC
robertino
Full Member
Full Member

Hai ca s-a mai echilibrat! Dar nu are cine sa mai voteze cred. :))
Apropo de pestii crescatorilor din sondaj...ce green gas super are aquastar71: http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/ ... 1275419924
Ed
Jr. Member
Jr. Member

Eu mi-am scos votul pt. ca cel mai probabil nu voi mai cumpara pesti la urmatoarea comanda si nu vreau sa incurc pe nimeni.
white_betta
Jr. Member
Jr. Member

Datorita fatului ca am fost lovit de o boala ciudata si am pierdut multi reproducatori ma bag si eu la urmatoarea comanda.
Prin urmare am bagat si eu un vot pentru spidermanbetta(are o oferta mai larga).

Prenotez si comanda pentru ca nu stiu cum imi permite timpul sa fiu"pe faza":

http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/ ... 1275660822
Scrie răspuns