au depus azi 26.05.2010
sper sa iasa dinamovisti ;D
Ultima oară modificat 26 Mai 2010 21:48 de către CataOlo, modificat 1 dată în total.
bafta, poate ies pestriti ar fi super e vro sansa sa iasa ca cel din postul lui dino ?
__________-
Good luck, maybe they'll be marble, it would be awsome! Is there any chance they come out to be like the one in @dino's picture ?
Ultima oară modificat 26 Mai 2010 21:50 de către CataOlo, modificat 1 dată în total.
daca nu ma inseala ochiul (si nu prea ma inseala!), te vei alege cu niste frumuseti platinate!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
Si eu sunt curios...nu de alta, dar am si eu o ponta de cateva zile, cu aceeasi genitori...
Nu imi dau prea bine seama....cam cat de mari sunt puiutii (au 2 luni, nu?) ?
pina iti raspunde el, eu ma dau cu presupusul si zic ca cei mai "rasariti" sunt pe la ~2cm
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
member of EHBBC si IBC