Triband HM BF (m) x White Platinum HM (f)

The place to log your spawns in order to share them with other members.
Plakat
Jr. Member
Jr. Member

Multa bafta ;)
robertino
Full Member
Full Member

Film din timpul imperecherii...:)

http://www.youtube.com/watch?v=mXGvB-DyRrg
livulik
Administrator
Administrator

bravo!
i'm so happy for you!  :D
Ultima oară modificat 06 Mai 2010 12:11 de către livulik, modificat 1 dată în total.
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
robertino
Full Member
Full Member

Hehe, sunt curios cate icre mai sunt in cuib...le-a pitit de nu se vede mare lucru...a mai tras un strat de bule pe sub ele si icrele sunt practic la mijloc.
CataOlo
Global Moderator
Global Moderator

Bravo! Acum astept vestea cea mare: "CODITE!!!" ;)

Sfat (scuze, nu am citit tot): apuca-te de eclozat artemia, daca nu ai altceva sa le dai de papa !
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
robertino
Full Member
Full Member

Coditele se lasa asteptate deocamdata. :)
Pe maine dimineata ar cam fi timpul sa apara.
Dupa ce vor incepe puii sa inoate, le voi da galbenus de ou, jbl nobil fluid artemia si probabil vor gasi ceva infuzori si prin plante. Dupa alte 4 zile microviermi (trebuie sa vorbesc cu Liviu pentru asta) :P si tre sa cumpar si niste oua de artemia de pe undeva...ar mai fi aproape vreo saptamana pana la hranirea cu artemia.
dumi
Jr. Member
Jr. Member

Un sfat: mai intreab si pe altii despre jbl nobil fluid...in mod sigur vei gasi pareri contrarii...
robertino
Full Member
Full Member

Pareri contrare exista despre orice...oricum, nu jbl nobil fluid va fi hrana de baza in primele zile, ci galbenusul de ou. Daca aveti experiente neplacute in urma folosirii jbl nobil fluid pe langa alte tipuri de hrana, astept opinii.
snakefishmike
Administrator
Administrator

Atit eu cit si alti crescatori , nu doar de betta , am avut multiple si neplacute surprize cu JBL Nobil Fluid , pierzind serii intregi de pui .
Membru IBC
robertino
Full Member
Full Member

Ok...atunci ceva din comert mai de incredere care merge folosit pe langa galbenusul de ou in primele 4 zile?
Oricum, deocamdata astept sa le dea coditele...sigur a mancat din icre ( ma asteptam oarecum la asta masculul fiind la prima depunere), nu imi dau seama ce a mai ramas, ieri a mutat cuibul toata ziua de colo colo sub caserola de polistiren, iar marimea acestuia este acum mult mai mica, cam cat o moneda de 50 bani...se fac acum la 8 dimineata vreo 36 de ore de la depunere, probabil va mai dura cateva ore, viteza de eclozare fiind mai mica din cauza temperaturii (26,5 grade).
livulik
Administrator
Administrator

sfaturi pentru chestii din comert poate iti poate da @snakefishmike, eu nu folosesc primele 45 de zile nimic artificial! galbenus de ou->vinegar eels->artemia+microviermi->grindal (le-am trecut in ordinea cronologica a utilizarii
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
robertino
Full Member
Full Member

Nu tin neaparat sa le dau mancare artificiala...ma gandeam doar sa diversific mancarea.
livulik
Administrator
Administrator

pai mai diversificata de-atat! tine cont ca galbenus de ou nu le dau decat 3 zile, pe urma introduc vinegar eels in dieta...
member of EHBBC si IBC
robertino
Full Member
Full Member

Au inceput sa apara primele codite :)...de fapt mai mult niste ochi mici vad.
Prea multi nu cred ca vor fi, dar pentru prima depunere e ok. :P
Unii au  inceput sa cada din cuib si masculul e disperat sa ii prinda cat mai repede sa-i puna la loc.
robertino
Full Member
Full Member

Larve... :)

Imagine
Scrie răspuns