Triband HM BF (m) x White Platinum HM (f)
- CataOlo
- Global Moderator
Bravo! Acum astept vestea cea mare: "CODITE!!!" ;)
Sfat (scuze, nu am citit tot): apuca-te de eclozat artemia, daca nu ai altceva sa le dai de papa !
Sfat (scuze, nu am citit tot): apuca-te de eclozat artemia, daca nu ai altceva sa le dai de papa !
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...
- robertino
- Full Member
Coditele se lasa asteptate deocamdata.
Pe maine dimineata ar cam fi timpul sa apara.
Dupa ce vor incepe puii sa inoate, le voi da galbenus de ou, jbl nobil fluid artemia si probabil vor gasi ceva infuzori si prin plante. Dupa alte 4 zile microviermi (trebuie sa vorbesc cu Liviu pentru asta) :P si tre sa cumpar si niste oua de artemia de pe undeva...ar mai fi aproape vreo saptamana pana la hranirea cu artemia.
Pe maine dimineata ar cam fi timpul sa apara.
Dupa ce vor incepe puii sa inoate, le voi da galbenus de ou, jbl nobil fluid artemia si probabil vor gasi ceva infuzori si prin plante. Dupa alte 4 zile microviermi (trebuie sa vorbesc cu Liviu pentru asta) :P si tre sa cumpar si niste oua de artemia de pe undeva...ar mai fi aproape vreo saptamana pana la hranirea cu artemia.
- robertino
- Full Member
Pareri contrare exista despre orice...oricum, nu jbl nobil fluid va fi hrana de baza in primele zile, ci galbenusul de ou. Daca aveti experiente neplacute in urma folosirii jbl nobil fluid pe langa alte tipuri de hrana, astept opinii.
-
- Administrator
Atit eu cit si alti crescatori , nu doar de betta , am avut multiple si neplacute surprize cu JBL Nobil Fluid , pierzind serii intregi de pui .
Membru IBC
- robertino
- Full Member
Ok...atunci ceva din comert mai de incredere care merge folosit pe langa galbenusul de ou in primele 4 zile?
Oricum, deocamdata astept sa le dea coditele...sigur a mancat din icre ( ma asteptam oarecum la asta masculul fiind la prima depunere), nu imi dau seama ce a mai ramas, ieri a mutat cuibul toata ziua de colo colo sub caserola de polistiren, iar marimea acestuia este acum mult mai mica, cam cat o moneda de 50 bani...se fac acum la 8 dimineata vreo 36 de ore de la depunere, probabil va mai dura cateva ore, viteza de eclozare fiind mai mica din cauza temperaturii (26,5 grade).
Oricum, deocamdata astept sa le dea coditele...sigur a mancat din icre ( ma asteptam oarecum la asta masculul fiind la prima depunere), nu imi dau seama ce a mai ramas, ieri a mutat cuibul toata ziua de colo colo sub caserola de polistiren, iar marimea acestuia este acum mult mai mica, cam cat o moneda de 50 bani...se fac acum la 8 dimineata vreo 36 de ore de la depunere, probabil va mai dura cateva ore, viteza de eclozare fiind mai mica din cauza temperaturii (26,5 grade).
sfaturi pentru chestii din comert poate iti poate da @snakefishmike, eu nu folosesc primele 45 de zile nimic artificial! galbenus de ou->vinegar eels->artemia+microviermi->grindal (le-am trecut in ordinea cronologica a utilizarii
- robertino
- Full Member
Au inceput sa apara primele codite ...de fapt mai mult niste ochi mici vad.
Prea multi nu cred ca vor fi, dar pentru prima depunere e ok. :P
Unii au inceput sa cada din cuib si masculul e disperat sa ii prinda cat mai repede sa-i puna la loc.
Prea multi nu cred ca vor fi, dar pentru prima depunere e ok. :P
Unii au inceput sa cada din cuib si masculul e disperat sa ii prinda cat mai repede sa-i puna la loc.