- " La concurs conteaza ultimul detaliu si ultimul milimetru, asadar argumentul 2 luni vs 5 luni pica. "
Asa zici tu

- " Putin contradictoriu pasajul. CT era "cel mai bun" dar se vedea "clar" ca e nedezvoltat. Ceva dubios s-a intamplat acolo. Acel CT avea dungi orizontale de pui? "
Un jurat cu experienta iti vede foarte repede un peste bun/tanar Ai fi uimit cat de repede

- " Asa crezi? Un pietar care solicita femele de calitate pe acest forum ca sa isi incerce norocul in liga mare primeste tacere. Putin contraproductiv, zic. Liviu, te intreb. Daca erai din Bucuresti si te rugam sa-mi vinzi/donezi/vomiti doua femele din parinti hm, asa ageamiu sau cum mai sunt, o faceai sau nu? "
Eu ti-am spus ce am dori de la acest site! Daca tu preferi sa vinzi in piata e PERFECT! Ti-am si spus asta daca macar te oboseai sa citesti! Te putem ajuta cu sfaturi si pentru inmultire sau orice alta probema, dar asta nu inseamna ca nu am dori crescatori de betta care sa si participe la showuri. Nimic nu ne-ar bucura(si vezi ca am folosit pluralul) daca am fi 20 de crescatori de betta din Romania la un show! Din pacate, ca si in trecut, nu se poate pentru ca de fiecare data lumea intelege cu totul altceva din ceea ce li se spune si incep sa o ia personal (DEH... CA ASTA E COMUNITATEA DE BETTA DE CARE TE-AI LAMURIT!).
Eu ti-am dat exemplul meu, am invatat multe de la Mihai si am castigat (cel putin pentru noi romanii) destule premii. Iar el pe langa felicitari, mi-a zis doar ca la anul o sa imi faca o competitie mai mare! Dar asta e comunitatea de betta.. niste inganfati si niste so called GURU care trolleaza! Nu aia incepatori care au 3-4 ponte de duzina trebuie sa asculte niste sfaturi date sincer, ci aia care in ultimul an au castigat niste premii la showurile internationale, care au fost personal la niste showuri si au invatat ceva nou si care mai sunt si apprentice judge la IBC!
NISTE TARANI DOMNE CE SA MAI! COMUNITATE DE CACAT! MA MUT PE ALT FORUM! :098: