De la el de pe blog... Asa ceva, eu nu am mai citit nicaieri HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

Exact asa s-a intamplat. Acum, dupa ce ai citit, poate si bagi la cap. Daca nu, n-am cum sa te ajut mai departe, stai pe coada si contempla-ti puii care la 7 saptamani abia mijesc culori, in timp ce urmatorul show e dupa colt.MetalViper scrie: "Au ajuns in piata Obor. L-am provocat pe oborean sa estimeze varsta pestilor. A zis cam 6 luni. A nimerit cifra. Nu si unitatea de masura. Nu luni ci saptamani."
De la el de pe blog... Asa ceva, eu nu am mai citit nicaieri HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S-a notat "de o frumusete rara" urmat de "provenita de la el". Pentru mine este suficient, asta este obiectivul. Betta, de preferinta cat mai frumosi, la popor. De cerut, cere sclavetilor, nu celor care stiau cu ce se mananca betta cat tu purtai pantaloni scurti.snakefishmike scrie:Apropos ... ca de obicei (avem antecendente) la piata ajung pestii cei mai buni
![]()
![]()
. Am vazut azi o femela marble (fancy chiar) provenita de la el, de o frumusete rara (culori ca un marble de manual si forma buna). Dar deh ... e PK
![]()
![]()
. Femela a ajuns la un coleg de forum care ... face pesti de piata, insa cauta sa-i faca cat mai in standard (lucru pe care il cer tuturor si fapt pt care ii respect pe toti cei care fac asta).
F2, te uiti la ei, observ ca ai scormonit:atat timp cat nu a scos macar un F2 din pestii lui ???
"Cind", corect "cand". Toarna apa acum. l nu e 102cm, e 88cm. Esti un troll varianta olteneasca, dar plictisitor.Astept inca sa-mi spui cind umplu bazinul ca banuiesc (sper) ca nu are L=80cm, l=102cm, h=15cm
Asta e diferenta intre noi. Un blog cu laptopuri = o casa in zona Timpuri Noi. Un blog cu betta, vedem. Cert este: apartamentul lui bunica = momente kodak, bonus velevet in bazinul de pui, intelegi tu.Bun asa dragul meu, esti un adevarat maestru
Ar fi ideal pt ei si nu s-ar mai obosii niciunul cu pesti de cativa zeci de bani, cand pretul de an-gros pt betta e de cativa lei
Nu stiu cine rade cu curul de cine. Daca ti-a spus zeci de bani, cu toata dragostea, te asigur ca esti subiect de misto. Eu o sa-l sun pe Marius sa lamuresc ce si cum.Oboreanul, Marius pt cunoscatori, rade cu dosul de ce aude de la "furnizor".
Pe vremea cind faceam eu scoala se scria "cind" si nu "cand""Cind", corect "cand". Toarna apa acum. l nu e 102cm, e 88cm. Esti un troll varianta olteneasca, dar plictisitor.
Ori oboreanul habar nu are cat este un betta de 6 luni, ori tu nu aidcg scrie:Exact asa s-a intamplat. Acum, dupa ce ai citit, poate si bagi la cap. Daca nu, n-am cum sa te ajut mai departe, stai pe coada si contempla-ti puii care la 7 saptamani abia mijesc culori, in timp ce urmatorul show e dupa colt.MetalViper scrie: "Au ajuns in piata Obor. L-am provocat pe oborean sa estimeze varsta pestilor. A zis cam 6 luni. A nimerit cifra. Nu si unitatea de masura. Nu luni ci saptamani."
De la el de pe blog... Asa ceva, eu nu am mai citit nicaieri HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Liviu, nu-l mai astepta.Exact asa s-a intamplat. Acum, dupa ce ai citit, poate si bagi la cap. Daca nu, n-am cum sa te ajut mai departe, stai pe coada si contempla-ti puii care la 7 saptamani abia mijesc culori, in timp ce urmatorul show e dupa colt.
Altul care viseaza sa se imbogateasca crescand bettaAsta e diferenta intre noi. Un blog cu laptopuri = o casa in zona Timpuri Noi. Un blog cu betta, vedem.