finrot sau ceva de genul

The techniques of reproduction Betta splendens

Cu care tratament sa continuu?

multicura easy life
0
Niciun vot
sera baktopur
1
100%

Voturi totale: 1
alex
Newbie
Newbie

Buna tuturor ma numesc Alex si sunt nou in acvaristica.Am un betta mascul rosu,de 2 saptamnai l-am cumparat de la pet shop.Prima data era intr-un bol mic si n-am observat nimic la el,dar apoi l-am mutat intr-un acvariu de 16 l singur.Acvariul are incalzitor si filtru burete (temperatura este la 25 de grade)si am observat ca coada este la capat lipita si nju si-o poate deschide.Nu are puncte albe doar vreo 2 gaurele mici.I-am dat multicura easy life si putina sare  4 zile cum scrie in instructiuni si acum si-o deschide pe jumatate,dar tot lipita e si umpic parca franjurata.Maine imi vor veni prin curier pastilele de la sera baktopur.Intrebarea mea este sa continuu tratamentul cu multicura sau sa incep unul nou cu baktopur?Cu multicura ar fi trebuit sa fie gata sa nu ii mai dau dar i-am pus in plus.Multumesc tuturor ce imi raspund. :13:
livulik
Administrator
Administrator

sfatul meu este sa renunti la multicura...bla bla bla!
doar citindu-i descrierea si ma sperii; e bun la toate dar de fapt la nimic! e ca si cum ai trata pneumonia cu aspirina!
incearca cu baktopur si nu uita de schimburi dese de apa!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
alex
Newbie
Newbie

m-am gandit ca multicura nu prea ajuta doar coloreaza apa da merci pentru sfat
Scrie răspuns