Intrebari Depunere
-
- Newbie
Pe langa cei primiti "via Ungaria" am mai cumparat de la petshop in special de la Hornbach,am mai achizitionat si niste plante de pe la cunoscuti asa ca mai toti ar fii in "carantina"......mai ales ca mi sa repus "pata" pe betta si acvaristica de abia 2 luni........asa ca......majoritatea 'sunt' in carantina !!!!Fiecare separat si supravegheat cu atentie cum se poarta si cum mananca!!!! Sa mai adaug si ca la mine in Bv apa 'musteste" de clor si un amic mi-a sugerat ca sarea ajuta la eliminarea clorului....inclin sa-l cred !!! Astea ar fii motivele!!
-
- Newbie
buna seara! deranjez din nou cu o intrebare care, cred eu, nu prea mai are legatura cu reproducerea. femela mea betta de care va spuneam acum 2 saptamani a murit astazi. simptomele erau doar o lipsa a poftei de mancare si un comportament clar modificat, fiind foarte agitata dupa care devenea apatica si nu raspundea deloc cand o chemam. din ovopositor in tot acest timp elimina un firicel maro destul de lung de vreo3-4 cm. daca imi puteti spune ce a avut va rog sa stiu sa nu mai gresesc si cu alt betta alta data. multumesc mult si o seara frumoasa!
- CataOlo
- Global Moderator
@adriathica, exista alta metoda, mul mai simpla sa scapi de clorul din apa ... si mai naturala, as spune eu, si anume: lasi apa de schimb 24 de ore intr-un vas cu gura larga, gen galeata. Clorul se va evapora, fara probleme. Daca nu vrei sa astepti atat de mult, in aceeasi apa de schimb bagi o pompa de aer si aerisesti/agiti bine de tot apa 1-2 ore.
Bafta!
@iulia - nu ti-am ignorat intrebarea, dar nu stiu ce sa iti spun ...
Bafta!
@iulia - nu ti-am ignorat intrebarea, dar nu stiu ce sa iti spun ...
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
_______
Allergy to stupidity ...