Crisss scrie:Buna. Arată sănătos Bettanul?

Nu este un pahar , este un bol de Candy Bar de vreo 1,5L, dar totusi mai bun decat borcanul in care l-a abandonat. Deja am dat comanda de un acvariu de 10 L,Mancare granule de Betta, momentan am niste fulgi cu proteine vegetale(nu prea vrea sa mănânce)pentru pesti de acvariu, Solutie pentru PH . Aqua safe nu am gasit pe stoc. Eu am si un bebe de 1 an si 2 luni si mai greu cu plimbatul, dar mai usor cu online-ul.

Filtru de aer,incalzitor si neon sa achizitionez?

Pentru alge vreau sa ma duc la piata sambata, ce plante imi recomanzi?
Momentan i-am pus apa de la robinet filtrată cu cana de filtrat si lasata 24 ore

. Sper sa nu pățească ceva tocmai la mine... e mascul, face bule aproape in fiecare zi sau cel mult la 3 zile. I-am pus mai nou de azi si o oglindă si se înfoaie tot

. Multumesc.
Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk
Da, pare sanatos
Foarte bine

Cu mancarea nu-ti face probleme, ca mananca mai orice. Doar ... NU EXAGERA. O masa/zi, chiar una la 2 zile
Lasa prostiile. Nu da banii pe ele. Mai bine i-ai la bebe ceva

[
Nu exista filtru de aer si nici pestele nu necesita ceea ce vrei tu sa spui. Neon ... doar pt plante si ca sa-l vezi tu mai bine

. Incalzitor ... doar daca la iarna vei avea sub 22-24 grade in casa
Idem ca doua paragrafe mai sus
Ce-ti face cu ochiul si iti place, naturale sa fie
Apa direct de la robinet, la temperatura cu cea din acvariu. Fara filtrare, lasare la declorinat si alte bazaconii. Am sute si toti vad saptamanal doar apa de la robinet

Bagi un deget in acvariu si apoi ... la mana o faci si pe cea de la robinet. Unul-doua grade in plus, nu-l supara, insa in minus e nasol

Nu-ti ajungeau grijile cu bebe, ti-ai mai luat si beleaua

. Hai sa aveti viata lunga si frumoasa impreuna

Vezi sectiunea articole. Gasesti acolo o multime de sfaturi utile