Dupa vreo 3 ani, cu ajutorul prietenilor mei Mihai si Liviu am revenit la prima dragoste, Betta... Desi nu credeam ca se va intampla acest lucru, iata ca cei doi s-au gandit sa mi-o faca si asa am ajuns posesorul unui SUPERB exemplar Red Dragon Super Delta...
Iubitul nostru pestisor (spun "nostru" pentru ca atat eu cat si sotia si copilul suntem fascinati de el) ne incanta privirea dintr-un cub de 27L (thanks Snake), in care isi mai fac veacul doi indivizi dubiosi din specia corydoras aeneus albino care scormonesc non-stop prin substratul JBL Manado...
Deocamdata doar 2 poze, pana reusesc sa-l conving sa se uite in oglinda si sa-l prind in toata splendoarea lui...
PS: Trebuie sa-mi cumpar o oglinda mai mare ca pe cea a nevestei (d-aia mica de se poarta in poseta) o ignora total...
Salutari
-
- Administrator
Fotografia postata nu reflecta realitatea 100%... Nici nu reusesc sa-l prind cand se infoaie, si nici camera nu afiseaza culorile corect.. Altfel Mr. Betta este SUPERB....Imi cam prin urechile in camera mea (Fujifilm S5700) pentru ca nu reusesc sub nicio forma sa o reglez.... Pana la urma cred ca aduc DSLR-ul de la munca
In ceea ce priveste aranjamentul din acvariu, nu sunt 100% multumit, deoarece nu am gasit inca pogostemon si blyxa ca sa-l fac asa cum imi doream.
In ceea ce priveste aranjamentul din acvariu, nu sunt 100% multumit, deoarece nu am gasit inca pogostemon si blyxa ca sa-l fac asa cum imi doream.
Am inteles.
Referitor la aparat, si eu am unul exact la fel....si din pacate aceeasi problema o am si eu in privinta culorilor....in deosebit rosu...dar momentan trebuie sa ma multumesc cu ce am
oricum, mie imi place si aranjamentul din acvariu, dar si pestele...
Referitor la aparat, si eu am unul exact la fel....si din pacate aceeasi problema o am si eu in privinta culorilor....in deosebit rosu...dar momentan trebuie sa ma multumesc cu ce am
oricum, mie imi place si aranjamentul din acvariu, dar si pestele...
-
- Administrator
Frumos SD
S-ar traduce prin SuperDinamovist ? hahahahaha
Sa ne gindim si la o consoarta pt el ?
S-ar traduce prin SuperDinamovist ? hahahahaha
Sa ne gindim si la o consoarta pt el ?
Membru IBC
-
- Administrator
mi-e ca daca ma gandesc la consoarta pentru betta raman eu fara consoarta... imi ajung 2 acvarii in garsoniera (plus unul la munca).
dar nu se stie niciodata ;)
dar nu se stie niciodata ;)
-
- Administrator
E acuma sa nu ne pui sa-ti cautam si alta consoarta hahahaha .
La bettan ma bag sa-ti gasesc , da' mai departe ... fiecare pe cont propriu
La bettan ma bag sa-ti gasesc , da' mai departe ... fiecare pe cont propriu
Membru IBC
-
- Administrator
Clar e dinamovist.. Toata familia suntem dinamovisti... E drept ca in perioada asta nu prea avem cu ce ne lauda... dar asta este o alta mancare de peste..
-
- Administrator
Cateva poze noi
Poza de ansamblu
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Mr. Betta se cearta cu bomba cu drojdie (aflata pe partea cealalta a geamului)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
In sfarsit se uita urat in oglinda ...
Poza de ansamblu
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Mr. Betta se cearta cu bomba cu drojdie (aflata pe partea cealalta a geamului)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
In sfarsit se uita urat in oglinda ...
-
- Administrator
Merci
Abia astept sa-l vad pe al tau ;)
Abia astept sa-l vad pe al tau ;)