buna ziua/seara tuturor,
ma numesc Anca si am deocamdata doar discusi in bazine, voi avea si betta in curand, iar cu ajutorul vostru sper sa depasesc problemele care pot interveni din pricina decalajului de cunostinte.
mercic,
anca
bine v-am gasit!
-
- Administrator
Sarut-mina si bun-venit
Membru IBC
multumesc tuturor pt primirerobertino scrie: Bine ai venit!
Poate vei ajunge sa iti placa un betta mai mult decat un discus. :P
imi plac tare mult bettanii, dar daca erau mai "uriasi" ii aveam demult in bazine... ma voi cala si pe bettani, dealtfel oricarei provocari trebuie sa-i dam curs
sunt si giganti!
uite unul de 6inch http://www.ram91giantbettas.com/Image/i ... 2008G3.JPG
uite unul de 6inch http://www.ram91giantbettas.com/Image/i ... 2008G3.JPG
-
- Administrator
Drace . Ala nu putea sa fie in oferta
Membru IBC
Buna Anka. Bun venit. Discusi in bazini zici ? Daca ai tinut discusii in viata cu betanii iti va fi mult mai usor. Nu sunt asa pretentiosii precum discusii. Pai ce sa zic, inarmeaza-te cu multe cutii transparente si mate si spor la crescut betani.
Buna anca aici varul sandel ) Bine ai venit
Sa speram
Buna,
va doresc tuturor sa aveti parte de betta frumosi si sanatosi, sa va bucurati privindu-i... din pacate in cazul fiecaruia vine un moment al retragerii dintr-o activitate sau alta. Asadar, ma retrag de pe forumurile romanesti pt ca nu doresc sa mai sufar din pricina altora.
Cei care doresc vreodata sa-mi scrie o pot face pe adresa anca@soft-center.ro, va garantez ca citesc absolut tot ceea ce-mi parvine pe email, de la cazurile sociale si pana la tot felul de chestii funny primite.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
anca
va doresc tuturor sa aveti parte de betta frumosi si sanatosi, sa va bucurati privindu-i... din pacate in cazul fiecaruia vine un moment al retragerii dintr-o activitate sau alta. Asadar, ma retrag de pe forumurile romanesti pt ca nu doresc sa mai sufar din pricina altora.
Cei care doresc vreodata sa-mi scrie o pot face pe adresa anca@soft-center.ro, va garantez ca citesc absolut tot ceea ce-mi parvine pe email, de la cazurile sociale si pana la tot felul de chestii funny primite.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
anca