Salutare iubitori de betta

A short description about yourself
Varanul
Newbie
Newbie

Salutare natiune iubitoare de betta. Ma numesc Lucian Andrei, sunt din Bucuresti, am 28 de ani si evident ca si voi ador speciade pesti  betta. Am in cele 2 acvarii si alte specii de pesti de apa dulce, insa betta ma pasioneaza si imi plac maxim ritualurile lor. Momentan posed 2 masculi betta dragon, un mascul crown si doi betta clasici cum imi place mie sa le spun, adica V tail parca. Mai am o femela dragon si inca 3 V-tail. Urmeaza sa am acvarii de betani si promit sa pun si poze. In rest numai bine tuturor si uite ca am intrat si eu in randul lumii. Scuze adminului pt neintelegere. Ne auzim later si inca o data salutare tuturor si bine v-am gasit.
snakefishmike
Administrator
Administrator

Wellcome :)
Membru IBC
crb
Full Member
Full Member

Bine ai venit !
milenium
Sr. Member
Sr. Member

salutare  ;D
Varanul
Newbie
Newbie

Multumesc tuturor pentru primire. Bazine calde si betani sanatosi cu depuneri multe.
anka1968
Full Member
Full Member

bine te-am gasit Lucian,

este mult peste mine, eu inca nu cunosc varietatile de betta, dar stiu ca vreau ceva deosebit, altfel "nu ma bag", sunt adorabili bettanii, sper sa reusesc sa gasesc in timp la asiatici si niste betani imensi! ca sa pot sa privesc mai usor un bazin de betta dupa ce in prealabil mi-am clatit ochii cu discusii...
sunt o incepatoare si in discusi, ii am doar de la inceputul lunii decembrie, dar nebuna fiind, mi-am adus varietati unice din import, sunt mandra de asta, detin 30 discusi si 990 LITRI de apa!!!cred ca am spus prea putin in domeniul acvaristic, asa incat orice provocare inseamna un pas inainte si o onoare sa detin orice varietate, fie ea salbatica sau nu.
se spune ca doar cine se-aseamana se-aduna (e o vorba din Ardeal, fiind si originara din Cluj-Napoca), sper sa ma regasesc pe acest site, mai ales dupa ce voi detine si animalele mici, sper ca saptamana viitoare sa se intample minunea...oricum voi pune poze color nenumarabile!
o zi faina sa ai si mii de multumiri pt cuvintele receptionate

anca
Yonnutz
Full Member
Full Member

Wellcome to bord  ;D
Enjoy your betta!
Scrie răspuns