Salut!
Am un betta de aproximativ 6 luni şi atunci când l-am cumparat am crezut că e mascul, dar se dovedeşte că, de fapt, e o femela sau cel putin asa cred. mă puteţi ajuta spunandu-mi ce este şi cu mai multe informaţii despre aceasta rasa. am atasat si o poza cu ""fetita"
Mulţumesc!
Hy!
I have a betta for about 6 months now and when i bought it i thought it was a male but it turns out it's actually a female or that 's what i think. can you help me by telling me what it is and more information on this breed. i have atached a photo with my "girl"
Thank you!
male or female
-
- Newbie
Ultima oară modificat 29 Dec 2010 22:36 de către iulia ramona, modificat 1 dată în total.
-
- Administrator
In primul rand bine ai venit
Judecand dupa bulele de la suprafata as putea spune ca-i un mascul.
Uneori, e drept ca foarte rar, unii masculi prezinta si ei ovopozitorul (punctul alb de sub burta). O femela singura nu face cuib niciodata. In prezenta unui mascul, sau dupa depunere, in lipsa acestuia, pot face si femelele cuib de spuma, dar singure absolut niciodata nu fac.
Judecand dupa bulele de la suprafata as putea spune ca-i un mascul.
Uneori, e drept ca foarte rar, unii masculi prezinta si ei ovopozitorul (punctul alb de sub burta). O femela singura nu face cuib niciodata. In prezenta unui mascul, sau dupa depunere, in lipsa acestuia, pot face si femelele cuib de spuma, dar singure absolut niciodata nu fac.
Membru IBC
-
- Newbie
multumesc mult pt raspunsuri. o zi buna sa aveti!