Aseara am bagat la reprodus cele 3 perechi (perechea 1,3,4) https://forum.bettaclub.ro/index.php?topic=650.0
Azi cind am ajuns acasa de la munca am constatat ca perechea 3 depusese iar perechile 1 si 4 inca mai depun drept pentru care am facut citeva poze
Primele 4 poze sint cu perechea 4 poza 5 e cu perechea 1 iar ultima poza e cu masculul de la perechea 3 femela deja am mutat-o deoarece terminasera de depus
Stiu ca sint acvarist prost , dar cind ma uit pe net prind curaj
Felicitari!
Asteptam sa ne tii la curent, mai ales ca vad ca ai posibilitatea sa faci poze in bazinele de depunere!!!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
Apa a fost preparata la fel, temperatura este aceeasi peste tot.
Perechea 3 nici un pui, perechea 4 destul de bine, perechea 1 foarte putini pui pe care masculul nu ii baga in seama.
nu-i nimic, mai incerci dupa vreo 10 zile de conditionare!
cauzele pot fi cunoscute (conditionare insuficienta) sau necunoscute (uneori parca NU VOR SA DEPUNA!)
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
Problema nu este ca nu depun ci ca nu are grija de icre . Dupa ce scot femela, masculul abandoneaza cuibul si se apuca de alt cuib in alta parte.
Vreau sa incerc dupa depunere sa las femela in continuare in acelasi bazin, dar in sticla. A mai incercat cineva sa lase femela in continuare in sticla dupa depunere?