Aquarium Kitchen ! (Acvariul din Bucatarie !)

The place to log your spawns in order to share them with other members.
BigDaddy
Newbie
Newbie

I decided to give the male betta, a studio of five stars. After many days when I thought I was losing it here and multiple treatments that finally Mr. and recovered. After you've got one eye was swollen with fluid (popeye), then made his head like a wreath bacteria. I managed to write and have the immune system. Now is a dainty pleasure serving with frozen red larvae but snort at cripsuri. I loop a 25-30 liter tank aquael only for him and hope to succeed over the next week to have found two girls with one blue and one red to make it reproducible.
Here are two pictures of the new box.
(Am decis sa ofer masculului de betta o garsoniera de cinci stele. (Dupa multe zile in care am crezut ca o sa il pierd si multiple tratamente iata ca in sfarsit domnul si-a revenit. Dupa ce l-am luat  i s-a umflat un ochi cu lichid ( popeye), apoi a facut pe cap o bacterie ca o coronita. Am reusit sa il tratez si sa ai intaresc sistemul imunitar.  Acum este un mofturos serveste cu placere larvele rosii congelate dar stramba din nas la cripsuri. Am ciclat un acvariu aquael de 25-30 litri numai pentru el si sper sa reusesc pe parcursul urmatoarelor saptamani sa ai gasesc 2 fetite  una albastra si alta rosie cu care sa il pun la reprodus.
Iata 2 poze cu noua casuta.)
Imagine
Imagine
Imagine
Ultima oară modificat 22 Ian 2011 13:56 de către BigDaddy, modificat 1 dată în total.
livulik
Administrator
Administrator

with such a home...he is one of the luckiest betta in the world!  ;D

breed him quickly, they have such a short life!!!  :'(
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
BigDaddy
Newbie
Newbie

Today Mr visiting a girl got blue. I hope to adjust together and see and chicks. Besides this little girl I am a girl and blue red sea aquarium, which currently sits in the living room. Thanks Michael for girls. First impressions count two photos here: (Astazi domnul a primit in vizita o fetita albastra. Sper sa se acomodeze impreuna si sa vedem si puisori.  Pe langa aceasta fetita albastra ma am si o fetita rosie care momentan sta in acvariul mare din sufragerie. Multumesc Mihai pentru fetite. Prima impresie conteaza iata doua fotografii:)

Imagine
Imagine
livulik
Administrator
Administrator

Great job!!!

p.s. sa-i pui la depus intr-un bazin steril si cu coloana de apa mai mica...acolo se vor pierde icrele printre pietris iar filtrul va "suge" puii!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
BigDaddy
Newbie
Newbie

Ultima oară modificat 21 Mar 2011 08:56 de către BigDaddy, modificat 1 dată în total.
livulik
Administrator
Administrator

asteptam cu nerabdare!!!!  8)

incearca www.postimage.org
member of EHBBC si IBC
livulik
Administrator
Administrator

L.E.=comentariu foarte intarziat!
chiar e bun masculul asta CT! pastreaza-l in forma pt. ca am ocazia sa-ti fac rost de o femela copper CT special pt. el (luna viitoare)
member of EHBBC si IBC
BigDaddy
Newbie
Newbie

The first round was unsuccessful. After all steps were followed, accommodation, look, nest building began to release water female female courtship became available under the nest and the male stood on his head did not embrace. I tried with two females and vain. I will try again in a few days. (Prima runda s-a soldat cu un esec. Dupa ce au fost urmati toti pasi , acomodare, privire,constructie cuib la lansarea femelei in apa incepea curtarea femela devenea disponibila sub cuib statea in cap si masculul nu o imbratisa. Am incercat cu doua femele si degeaba. Voi mai incerca peste cateva zile din nou.)
livulik
Administrator
Administrator

don't worry!
first attempt was a failure for 90% of us !  ;)
a week of rest and...next try!

Good Luck
member of EHBBC si IBC
BigDaddy
Newbie
Newbie

After several failed attempts to make them submit in sterile yesterday I was surprised to see the aquarium in foam nest brood. I thought I had already thought is male sterile and were holding the pair together. Now the female and male guards the nest lies hidden. Two blurry photos taken with the phone but can distinguish the male from the nest. Michael I won the bet with myself and reproducing the betta after 20 years. (Dupa multe incercari esuate de ai face sa depuna in steril  ieri am avut surpriza sa vad in acvariu in cuibul de spuma puiet. Deja imi luasem gandul credeam ca e steril masculul si tineam perechea impreuna. Acum femela sta ascunsa si masculul pazeste cuibul. Doua poze facute cu telefonul neclare dar se poate distinge masculul la cuib. Mihai am castigat pariul cu mine insumi reproducand iar betta dupa 20 de ani.)
Imagine
Imagine
http://imageshack.us/photo/my-images/10/19052011665.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/846/19052011666.jpg/
snakefishmike
Administrator
Administrator

:) Congratulation !
Membru IBC
Scrie răspuns