"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
dumi scrie:
Mda...ce sa zic....i-ai cam amestecat putin :D
Pai erau singurii apti de imperechere deocamdata. Pe de alta parte in afara de ideea cu dragonii double-tail, in privinta culorii ma gandesc ca as avea sanse sa obtin ceva exemplare purple, culoare pe care vreau sa o urmaresc in viitor.
Bafta in continuare!
Grija mare sa nu le dai galbenus prea mult ca strica apa foarte repede. Eu dupa 4 zile de hranire cu galbenus a trebuit sa fac primul schimb de apa...valoarea nitritilor era destul de mare.
Am uitat sa mentionez ca aveam o armata de vreo 8-9 melcisori, la vreun centimetru asa cand s-a intamplat asta. Nu mai zic ca in 2-3 zile se umpluse de rahati de melc tot fundul acvariului. Dupa ce am facut primul schimb de apa am mai scos din ei si am lasat doar doi.
Se descurca excelent! Incepand cu a 2-a zi si a 3-a zi de cand inotau liber i-am hranit cu galbenus amestecat cu microviermi dupa aceea i-am tinut doar pe micro si mi se par destul de mari. Azi am inceput sa le dau naupli de artemia.