"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
ponta este ok, cresc binisor, din pacate parintii mi-au murit! femela datorita ranilor pe fondul batranetii iar masculul de "depresie post-depunere"! nu radeti, alta explicatie nu am! nu a mai vrut sa manance dupa ce l-am scos de la pui!
________
The young ones are ok, they are growing up ok, but unfortunatelly the parents are dead! The female because of the injuries and old age, and the male from "post-laying depression'! Don't laugh, I have no other explanation! He refused to eat after I removed him frm the fry tank!
Ultima oară modificat 11 Mai 2010 12:39 de către CataOlo, modificat 1 dată în total.
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
Femela era superba...
Bine macar ca ai scos pui de la ei si evolueaza bine.
Apropo de depresia post-depunere cum ai numit-o...am vazut ca nici triband-ul meu nu e in apele lui dupa depunere, au trecut 2 zile de cand l-am scos din acvariul cu pui si de-abia ieri ce a inceput sa manance, dar nu cu aceeasi pofta ca inainte.