La apartament 13 pesti bolnavi sau infectati. Toti 13 separati si administrat tratament. Procent de reusita 100%. Pe parcurs cei 4 plakat au avut bonus clamped fins. Faza depasita cu succes. Inca sunt nedumerit ce nu le-a convenit, fata de cele 9 fete care stateau in acelasi conditii langa ei, si care nu au manifestat aceasi depresie sau indispozitie sau ce o fi fost.
Mihai, pestii astia sanatosi si cu burtile pline iti multumesc. ;)
Din prea mult entuziasm, in acvariul comun a aparut si un cuib. In poza intra si cei doi suspecti. va veni si timpul lor.
Metalica a primit cutie si echipament de mascul. Am trezit-o din somn pentru poza. Nu mai are nici probleme la gura, asadar profita de imprejurari si va pupa.
Daca are obiectii, are un borcan mai spatios pregatit.
La casa situatia se clarifica. 3 pesti separati si tratati si 3 separati in apa curata pe logica sa nu fie toate ouale in acelasi cos. Cei 3 tratati sunt sanatosi. Din cei 3 netratati, unul a murit. In acel moment, am administrat medicatie si celorlati doi. Pentru unul a fost prea tarziu, a murit si el, iar celalat a reluat hranirea si e pe drumul cel bun. Concluzia e clara, zic eu. Medicamentul a fost decisiv.
snakefishmike scrie:
Fa-mi o vizita sa-ti dau o posibila salvare.
Mai mult decat posibila.

Ar fi bine sa spui tu ce medicament a fost ala, eu am uitat in secunda doi. Poate mai citeste vreunul si il ajuta. Multumesc!