Reckless Betta Spawning

The place to log your spawns in order to share them with other members.
Scrie răspuns
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Full house.

Imagine

Majoritatea sunt blonzi. Unii irizeaza albastru. Altii sunt negriciosi. Ce o iesi, vedem.

Imagine

Alfa 2. New and improved. :)

Imagine

Desi ii hranesc zilnic cu micro, au toti ventralele la locul lor. Varsta A1: 3 saptamani si 1 zi. Varsta B1: 2 saptamani si 3 zile.
dcg
Sr. Member
Sr. Member

La apartament 13 pesti bolnavi sau infectati. Toti 13 separati si administrat tratament. Procent de reusita 100%. Pe parcurs cei 4 plakat au avut bonus clamped fins. Faza depasita cu succes. Inca sunt nedumerit ce nu le-a convenit, fata de cele 9 fete care stateau in acelasi conditii langa ei, si care nu au manifestat aceasi depresie sau indispozitie sau ce o fi fost.

Mihai, pestii astia sanatosi si cu burtile pline iti multumesc. ;)

Imagine

Din prea mult entuziasm, in acvariul comun a aparut si un cuib. In poza intra si cei doi suspecti. va veni si timpul lor.

Imagine

Metalica a primit cutie si echipament de mascul. Am trezit-o din somn pentru poza. Nu mai are nici probleme la gura, asadar profita de imprejurari si va pupa.

Imagine

Daca are obiectii, are un borcan mai spatios pregatit. :)

Imagine

La casa situatia se clarifica. 3 pesti separati si tratati si 3 separati in apa curata pe logica sa nu fie toate ouale in acelasi cos. Cei 3 tratati sunt sanatosi. Din cei 3 netratati, unul a murit. In acel moment, am administrat medicatie si celorlati doi. Pentru unul a fost prea tarziu, a murit si el, iar celalat a reluat hranirea si e pe drumul cel bun. Concluzia e clara, zic eu. Medicamentul a fost decisiv.
snakefishmike scrie: Fa-mi o vizita sa-ti dau o posibila salvare.
Mai mult decat posibila. :) Ar fi bine sa spui tu ce medicament a fost ala, eu am uitat in secunda doi. Poate mai citeste vreunul si il ajuta. Multumesc!
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Trupa de soc a lui Alfa. Be afraid! :)

Imagine

Am avut o dubla semisincopa la eclozare artemia. Au iesit cam putine. Doua productii la rand. Cu ocazia asta am constatat ca golanii in varsta de 3 saptamani si 2 zile mananca tot meniul de peste adult. Hrana colgelata si nemaruntita. Ciclopii sunt inghititi. Dafnia sunt mestecate. Artemia adulte sunt... sorbite.  :D Ca dovada va prezint burtile lor pline. :)

Imagine

Puii sunt uniform dezvoltati, cu o singura exceptie, care se arata vederii ocazional, cam o data la doua zile. Ma mir ca fratii lui nu-l mananca.

Imagine

Hoarda de aur.  ;D

Imagine

Toate culorile. Tuti fruti. O sa fie interesant de urmarit aceasta diversitate. La un moment dat am observat unul promitator, care era echipat superdelta. A disparut rapid in multime. Ne mai vedem noi.

Imagine

I-am incercat si pe ei cu niste ciclopi congelati. Mananca, dar mai in sila. Varsta: 2 saptamani si 4 zile.
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Sa ne intelegem. Inculpatul chiar curteaza ceva si lucreaza la cuib.

Imagine

E in acvariul comun in care se afla si alt mascul. Nu-i pasa, e pus pe fapte si si-a luat pentru el jumatate de acvariu.

Imagine

Asa ceva eu n-am mai auzit.  :o :o :o
snakefishmike
Administrator
Administrator

dcg scrie:

Mai mult decat posibila. :) Ar fi bine sa spui tu ce medicament a fost ala, eu am uitat in secunda doi. Poate mai citeste vreunul si il ajuta. Multumesc!
Fura Pond Plus. E un medicament cu spectru larg, folosit de regula in tratarea crapilor. Producatorul e JBL
Membru IBC
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Curat spectru larg. Ce mi-e crap, ce mi-e betta. Tot pe acolo.  :D
dcg
Sr. Member
Sr. Member

In bazinul comun pute a subtioara de adult. Invinsul se ascunde sub filtru.

Imagine

Nu e batut, dar sigur a primit o injuratura.

Imagine

Curtea delibereaza si, in intelepciunea ei, ajunge la un verdict. Demolare cuib si puscarie. Condamnatul la tubulatura.

Imagine

Partea vatamata iese, recunoscatoare, la lumina.

Imagine
snakefishmike
Administrator
Administrator

E timpul separarii. Nu o mai da de gard cu puscarii si alte alea. Au peste 3 luni
Membru IBC
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Chiar e bine la puscarie in apartament privat. Cuibul e dovada. :)

Imagine

Spre contrast, asta nu e ok. E sperios ca un pastrav. Vine insa la mancare. Nu stiu ce naiba are.

Imagine

Puii lui Alfa. 3 saptamani si 5 zile. Se vad si mascatii lu' mama, metalica. :)

Imagine
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Incerc sa eliberez acvariul femelelor. Am pus anunt pe olx ca le vand. Pesti de piata, pret de piata. 5 lei sufletul.

Imagine

To pimp them, am pus poza cu artileria grea.

Imagine

Telefonul nu suna.
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Puii lui Alfa au implinit varsta de 4 saptamani. Am si doi masculi favoriti.

DT geno, dorsala nu minte.

Imagine

Si un DT.

Imagine

Poza de grup.

Imagine

Galaxia B1. 3 saptamani si 2 zile.

Imagine

Un cambodian cu ochi negri.

Imagine

Unul mov.

Imagine
snakefishmike
Administrator
Administrator

\mai ai rabdare pana sa-l denumesti cambodgian. Cambodgianul e non metalic, iar ala nu-mi pare non metalic. In plus, culoare definitiva (cu exceptia genei marble) se stabileste dupa 3 luni.
Membru IBC
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Acum, ca mi-ai spus, parca vad si eu o umbra de irizatie pe corpul lui. Sunt curios daca apar si galbeni in ponta asta. Metalic (in sensul de metalic serios, cu masca) nu prea vad de unde. Sunt pui de mascul galben si femela blonzie.

Uite-i aici, imagine mai de ansamblu. Varsta 3 saptamani si 3 zile. Adica s-au copt suficient cat sa inteleaga cu capatanile lor mici ca prezenta mea langa ei inseamna mancare. :)

Imagine

PS: metalici sper sa gasesc printre ceilalti pui.
Ultima oară modificat 03 Iul 2015 09:53 de către dcg, modificat 1 dată în total.
livulik
Administrator
Administrator

Unde văd și eu poze cu părinții ăstora? :-)

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
dcg
Sr. Member
Sr. Member

Aici. :)

Perechea cui pui in acvariul de 30 de litri (cei care sunt 25% DT).

Imagine

Imagine

Perechea cu pui in acvariul de 112 litri.

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat 04 Iul 2015 07:17 de către dcg, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns