Primul meu betta / My first betta
Betta Crowntail red atat va pot spune, daca imi puteti spune voi cate ceva va multumesc ![img]http://[/img]

Ultima oară modificat 18 Apr 2010 21:42 de către crb, modificat 1 dată în total.
-
- Administrator
Despre ? 
O poza ar ajuta ;)

O poza ar ajuta ;)
Membru IBC
am dat add image dar nu a aparut ,nu prea le am cu forumurile niste indrumari ar fi ok ms
-
- Administrator
Urca poza pe un site de hosting (ex tinypics.com) si apoi pui aici link-ul primit de la ei . Daca folosesti site-ul indicat , iei cu copy-paste cel de-al doilea link afisat ;) . Si sugestia (si rugamintea in acelasi timp) ca poza sa fie dimensionata la maxim 640/480 ;)
Ultima oară modificat 18 Apr 2010 21:45 de către snakefishmike, modificat 1 dată în total.
Membru IBC
Gata am facut poza mica, acesta este pestisorul meu 

Imi poate spune cineva ce gena daca se face mai mare sau cam cate luni are sau daca se mai coloreaza , as fi recunoscator !
-
- Administrator
Pai ... hai sa lamurim putin lucrurile .
Ca gena este CT curat de pet-shop . Ca si colorit este un red , as putea spune chiar un red wash dupa lipsa pigmentatiei din zona capului . Despre virsta ... numai crescatorul iti poate spune . Orientativ are intre 4 si X luni . De crescut ... nu prea
.
Oricum frumos , sa-ti traiasca si sa te bucuri de el .
Ca gena este CT curat de pet-shop . Ca si colorit este un red , as putea spune chiar un red wash dupa lipsa pigmentatiei din zona capului . Despre virsta ... numai crescatorul iti poate spune . Orientativ are intre 4 si X luni . De crescut ... nu prea

Oricum frumos , sa-ti traiasca si sa te bucuri de el .
Membru IBC
Multumesc ! 

completand cele spuse de @snakefishmike, daca pestele este mai tinerel sa nu fii surprins daca la batranete se va albi si mai mult corpul!
de varsta este ceva mai greu sa-ti dai seama cand pestele a trecut de 5 luni... unul din semne cand pestele este batran: nu-si mai inchide complet/perfect gura!
de varsta este ceva mai greu sa-ti dai seama cand pestele a trecut de 5 luni... unul din semne cand pestele este batran: nu-si mai inchide complet/perfect gura!