propunere indrazneata?!

Lounge Room!
livulik
Administrator
Administrator

momentan aici ne vom ocupa doar de ideea "liniilor genetice"
adica intai sa avem fiecare cate ceva (chiar si la nivelul de proiect), sa ne alegem o linie (mai multe) de urmat si pe urma intram si intr-un club!
sa o luam in ordinea fireasca, sa nu punem carul inaintea boilor!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
Yonnutz
Full Member
Full Member

Liviu, ai foarte mare dreptate.
Eu personal, am avut pana acum doar o reusita din puct de vedere al depunerii. Inca mai am mult de experimentat si foarte mult de invatat despre asta, si personal nu ma simt pregatit pentru un membership intr-un club.
Da, in momentul in care am CEVA cu adevarat bun, si stiu ca e obtinut de mine, si pot sa arat tuturor "asta am reusit eu sa obtin" atunci cu siguranta o sa intru si in IBC si poate si in alt club. Dar nu cred ca as face asta cu  pestii...altora. Vreau prima data sa imi dau seama de capacitatile mele in "domeniul" acesta inainte de a intra in vreun club.

Si pana una alta, eu mi-am ales deja pe ce vreau sa merg. Ma obsedeaza metalicii, si pe liniile astea o sa merg.  ;D
livulik
Administrator
Administrator

Yonnutz scrie: Inca mai am mult de experimentat si foarte mult de invatat despre asta, si personal nu ma simt pregatit pentru un membership intr-un club.
tu ai dreptate in ceea ce spui doar ca viitorul BettaClubRomania ca si IBC nu se adreseaza elitelor! sau in niciun caz DOAR elitelor! nu exista un nivel minim sau ceva de genul asta! sunt cluburi de hobbyist&breeders nu doar crescatori!
lucrurile stau in felul urmator(cel putin pe "afara" asa stau): ai vazut un betta, ti-a placut, ai citit despre el generalitati si vrei sa ai si tu; primul pas care il faci este sa te inscrii intr-un club/asociatie care iti aduce urmatoarele avantaje: acces la informatie, la pesti calitate superioara, sfaturi pertinente, etc. uneori iti aduce si avantaje materiale, in sensul ca asociatia "obliga" membrii-crescatori sa practice un pret preferential pt. membrii ei!

si mai sunt muuuulte avantaje!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
Yonnutz
Full Member
Full Member

am inteles asta.
Insa eu vorbeam din perspectiva personalitatii mele (putin mai ciudata fiind)  ;D

Intotdeauna am facut lucrurile de la coada la cap  ;D ;D ;D

Insa, daca se infiinteaza oficial Betta club romania, sigur ca ma voi inscrie de la inceput.
crb
Full Member
Full Member

ma bag si eu ca musca , daca pot fi de ajutor cu ceva contati pe mine,doar sa imi spuneti
CataOlo
Global Moderator
Global Moderator

Ideea lui Liviu mi se pare EXCELENTA; apreciez toate eforturile pe care le-au facut atat Liviu cat si Snake.

Cu parere de rau eu momentan stau pe tusa din punctul de vedere al liniilor si al inmultirii pestilor :(

Intr-adevar, mi-as dori si eu sa pot sa cresc Betta si nu numai in ritmul in care vreau eu, nu in ritmul impus de anumite situatii subiective si obiective. Dar cum visele nu devin decat foarte rar realitate ... eu continui sa citesc, sa ma informez, sa ajut cat pot (macar teoretic, acolo unde stiu), si sa visez ...

Deci in legatura cu clubul oficial, daca pot ajuta, contati pe mine! ;)

L.E.: Din cauza unei neintelegeri ... trebuie sa recizez: motivele materiale sunt cele mai mici care ma tin pe tusa! Momentan stau "cuminte" din cu totul si cu totul alte motive!
Ultima oară modificat 12 Mai 2010 13:28 de către CataOlo, modificat 1 dată în total.
Alergie la prostie ...
_______
Allergy to stupidity ...
livulik
Administrator
Administrator

crb scrie: ...daca pot fi de ajutor cu ceva contati pe mine,doar sa imi spuneti
CataOlo scrie: ...daca pot ajuta, contati pe mine! ;)
ma bucur pt. deschiderea colegilor de forum!  :D

@Cata: deja ajuti prin traducerile tale!  ;)
member of EHBBC si IBC
Varanul
Newbie
Newbie

Salutare pasionati de bettani. Observ ca posturile mele si-au avut efectul pe care il doream, si ma bucur pentru asta. Ma bag si eu sa ajut cu orice pot.  La capitolul linii, aleg cum am mai spus V-Tail si Crown Tail. Momentan imi strang finante pt un bazin de 600 de litri, iar apoi imi fac acvarii de bettani sa nu ii mai tin in cutii si pe urma o sa ma bag si la comenzi din thailanda. Apropositos, in militari e un tip care face bazine cu 2 Ron Litru. By the way, femele de crown gasesc la voi ? M-ar interesa f mult una portocalie si una alba.
  Imi place ca incepem sa-i ajutam pe Liviu si Snake, era si cazul. Subscriu la ce spune Robertino, sa ne vedem toti si sa discutam ce trebuie sa facem pt clubul asta ca sa si existe, si sa ne impartim sarcinile spre directia asta.Apropositos, Liviu, gasim undeva sa comandam si frunze de migdal salbatic ? Nu de alta, dar am testat de curand ceaiul din frunzele astea si este super benefic pt bettani.
  Salutare si respecte, bettani sanatosi si cuiburi pline sa aveti.
livulik
Administrator
Administrator

trimit thailandezii gratis la fiecare comanda!
eu am tot incercat sa impart pe la fiecare cumparator cateva frunze da'... se termina!
chiar este foarte util!
member of EHBBC si IBC
Ed
Jr. Member
Jr. Member

In cazul in care se va dori infintarea legala a clubului pot sa ajut in limita timpului disponibil oferind consultanta juridica, cat despre creearea unor linii in ce ma priveste sunt departe...abia am inceput sa achizitionez exemplare "de rasa" din Thailanda.
Scrie răspuns