Propunere

Lounge Room!
milenium
Sr. Member
Sr. Member

Prietenii mei vin si eu cu o propunere,nu putem oare in weekend sa ne vedem si noi undeva la o cafea,ceai,berica sau alte alea si asa putem discuta mai multe ne si cunoastem si asa mai departe eu unul as fi deacord acum depinde de voi  ;D

sper ca nu va deranjez cu propunerea asta  ;D
snakefishmike
Administrator
Administrator

pai ... parte din noi ne cam vedem in fiecare duminica (sau aproape) , cu membrii altui forum . Ora 12.00 , magazinul Unirea  , cafeneaua Micul Paris  ;D
Membru IBC
robertino
Full Member
Full Member

E foarte buna ideea. Asa ne putem cunoaste mai bine...si ce poate fi mai placut decat sa vorbim  despre bettani si nu numai la o bere sau un suc?  :)
Cred ca putem pune mai bine la cale si comenzi comune.  ;D
milenium
Sr. Member
Sr. Member

stiu Mihai dar eu unul zic ca ar fi mai bine sai lasam pe ei cu ale lor si noi cu ale noastre  ;)
livulik
Administrator
Administrator

stiu Mihai dar eu unul zic ca ar fi mai bine sai lasam pe ei cu ale lor si noi cu ale noastre
chiar nu are rost "schisma" asta mai ales ca majoritatea userilor BettaClub sunt useri si "acolo"!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
milenium
Sr. Member
Sr. Member

ok asta e eu doar am propus  ;)
snakefishmike
Administrator
Administrator

livulik scrie:
chiar nu are rost "schisma" asta mai ales ca majoritatea userilor BettaClub sunt useri si "acolo"!
;) Cine vrea sa vina , poate veni oriunde , indiferent de locatie si de persoanele care sunt acolo .
Membru IBC
Varanul
Newbie
Newbie

Subscriu si eu la treaba asta. E buna ideea sa ne vedem si noi, insa nu vad de ce sa ne vedem in acceasi locatie cu altii de pe alt forum. Fiecare cu treaba lui, dupa parerea mea. Nu vad ce treaba am avea noi cu alt forum. Noi suntem cu betta ai nostri si ei cu pestii lor. 
Sincer, eu propun sa votam aici pe forum. Asa mi se pare cel mai corect. Noi, cei care accesam forumul asta sa votam daca suntem de acord sa ne vedem doar noi fara membrii altui forum.
Numai bine tuturor, si betani sanatosi .
snakefishmike
Administrator
Administrator

Pai iti spun eu de ce . Aranjam o intilnire la care nu se inscriu decit maxim 6 useri din care ajung 2-3 .
Asa , la Unirea , nu ne opreste absolut nimeni sa stam la aceeasi masa cu ceilalti , eventual grupati si sa discutam de betta sau de orice altceva . Printre picaturi (care sunt mari rau  :) ) se poate discuta si cu ceilalti despre orice alceva ., Cresterea si inmultirea bettanilor este doar o ramura a acvaristicii , asa ca , chiar daca vrem numai bettani , tot e nevoie sa cunosti multe alte chestii . Procesele biochimice sunt valabile si pt bettani , diverse tipuri de hrana , plante etc .
Veniti voi regulat cite 8-10 insi si in cazul in care nu va place locatia , se poate schimba . Desi ... daca stau sa ma gindesc bine , regulat sunt cite 5-6 membrii ai acestui forum la acea intilnire  ;D .
Repet nimeni nu-i obligat sa vina acolo si nimeni nu-i oprit sa mearga unde-si doreste si sa se intilneasca cu cine-i face placere .
Membru IBC
livulik
Administrator
Administrator

hai sa destind eu atmosfera!  8)
pai daca voi vreti sa ne vedem undeva (mihai zice la unirea si sa "prelungim" masa, @milenium propune in alta parte) eu cand ma mai duc la peste???
ca incepe sezonul si n-am dat degeaba 15milioane pe scule!
"Doar când ultimul copac a murit, ultimul râu a fost otrăvit şi ultimul peşte a fost prins, ne vom da seama că nu putem mânca bani!"
member of EHBBC si IBC
snakefishmike
Administrator
Administrator

Hai ca te obraznicesti . Din ala care eram in fiecare W-E pe malul baltii , am ajuns sa ma duc de 3-4 ori pe an . Si tare imi e dor de un drill cu o stiuca mare sau un somn de Dunare  ;D
Hai c-am dat-o in tangouri si lumea vorbeste aici de lucruri serioase . Ia deschide tu un topic nou , ca esti off-topic si te penalizez  =)) .(nenea cu partea tehnica , daca suntem cuminti ne dai si noua niste emoticonuri mai acatari ? ca uite ce nasol e fara)  ;D
Membru IBC
Alt_Razvan
Administrator
Administrator

v-a suparat vreodata cineva de la intalnirea celor de pe acvarist? apropo, si voi sunteti membri pe acvarist, deci nu sunt "ceilalti", suntem tot noi, dar in mai multe "case" :)
asa cum Mihai si Liviu vin la Unirea si stam la aceeasi masa unde ne consumam bauturile si tigarile (ei), la fel de bine sunteti invitati si voi sa va alaturati... nu muscam unii din altii. :)
milenium
Sr. Member
Sr. Member

lasa liviu ca daca e nevoie luam si balta cu noi  ;D asta asa ca tu sa dai la peste  ;D iar din partea mea merge si la unirii asta era o propunere poate era careva care nu vroia sa vina acolo din partea mea merge prelungita si la unirii masa ;) ;D
Scrie răspuns