eu abia la sfarsitul lui august intru in concediu (a doua perioada, am mai avut 2 saptamani la sfarsitul aprilie - inceputul lui mai)
da' nu-i bai....vad cum fac, daca se decide sa amanam comanda pana atunci...ce-i drept, nici eu nu m-as fi bagat acum la mai mult de 1-2 bettani....
sondaj de la cine facem urmatoarea comanda in Thailanda
- white_betta
- Jr. Member
ok atunci...amanam comanda..
Livulik..cand ai timp...astept pozele promise...daca ai si masculi e ok
Livulik..cand ai timp...astept pozele promise...daca ai si masculi e ok
salut. sunt mai nou pe aici si nu prea stiu care este treaba cu pestii din thailanda poate ma puteti ajuta cu niste informatii:
vreau sa imi deschid un magazin specializat pe pestisori de acvariu in cluj si ma intereseaza daca se pot aduce pesti (betta) la preturi avantajoase de prin strainezia. Ma intereseaza sa duc betta, dar nu ceva foarte deosebit, dar sa fac comanda la vreo 50 de bucati. Cam care sunt cele mai mici preturi, cum se livreaza si cam in cat timp, pret de livrare, daca se pot negocia preturile la comenzi mai mari??.... etc. Daca este ok atunci puteti sa va bagati si petii care ii cumparati voi in acelasi transport ca acuma un peste in plus sau in minus tot acolo imi este....
Va salut cu respect
vreau sa imi deschid un magazin specializat pe pestisori de acvariu in cluj si ma intereseaza daca se pot aduce pesti (betta) la preturi avantajoase de prin strainezia. Ma intereseaza sa duc betta, dar nu ceva foarte deosebit, dar sa fac comanda la vreo 50 de bucati. Cam care sunt cele mai mici preturi, cum se livreaza si cam in cat timp, pret de livrare, daca se pot negocia preturile la comenzi mai mari??.... etc. Daca este ok atunci puteti sa va bagati si petii care ii cumparati voi in acelasi transport ca acuma un peste in plus sau in minus tot acolo imi este....
Va salut cu respect
Nu stiu de ce am impresia ca, daca nu vrei ceva deosebit, ai iesi mai ieftin sa iei de la cei din tara. Gandeste-te numai la costurile transporturilor. Merita sa iei din afara daca cauti doar ceva ce nu se gaseste la noi.
Dar poate ma insel....
Dar poate ma insel....
ai perfecta dreptate! cunosc destul de bine piata de la noi si, cu mana pe inima, iti spun ca raportul calitate/pret pentru pestii non-VT este net favorabil crecatorilor nostri! afirmatia este valabila doar in cazul vanzarilor en-gros, nu si in cazul pestilor vanduti en-detail pe aquabid.com cu 20-30usd/buc.... desi au inceput sa apara si la noi pesti foarte-foarte apropiati calitativ de aceia! ;)tantalau scrie: Nu stiu de ce am impresia ca, daca nu vrei ceva deosebit, ai iesi mai ieftin sa iei de la cei din tara. Gandeste-te numai la costurile transporturilor. Merita sa iei din afara daca cauti doar ceva ce nu se gaseste la noi.
Dar poate ma insel....