Hrana congelata
Ce parere aveti legat de hrnirea betta cu hrn congelata? Experiente?
Loged out. Have a nice day.
-
- Administrator
Nu comenteaza niciunul 
Singurii care nu-mi plac mie personal, sunt tubii congelati (dupa decongelare ramane o chesti alba, care nu mai arata a tubi). In rest ... larve (indiferent de culoare), artemia, mixtura ... merge oricare
Inconvenientul e ca trebuie sa schimbi apa mult mai des. De aceea prefer tubifexul cat mai viu

Singurii care nu-mi plac mie personal, sunt tubii congelati (dupa decongelare ramane o chesti alba, care nu mai arata a tubi). In rest ... larve (indiferent de culoare), artemia, mixtura ... merge oricare
Inconvenientul e ca trebuie sa schimbi apa mult mai des. De aceea prefer tubifexul cat mai viu

Membru IBC
Poate spun o prostie, dar ma risc.
Din cate am inteles ... 20secunde la microunde, pe setarea defrost, sterilizeaza hrana.
Eu am sa fac un lot de test, cu hrana congelata si "sterilizata" in acest mod.
La noi nu prea sunt tubi decalitate (adica sunt negrii nu roii) si nu are rost sa comand mult si dedeparte, ca nu stiu sa-i pastrez.
Din cate am inteles ... 20secunde la microunde, pe setarea defrost, sterilizeaza hrana.
Eu am sa fac un lot de test, cu hrana congelata si "sterilizata" in acest mod.
La noi nu prea sunt tubi decalitate (adica sunt negrii nu roii) si nu are rost sa comand mult si dedeparte, ca nu stiu sa-i pastrez.
- MetalViper
- Global Moderator
Eu le dau larve rosii congelate luate prin Cosmin si sunt OK! Cam strica apa, dar sunt bune in combinatie cu peletele de la Attison! Asta cand nu are Cosmin tubi fresh 

Ai avut vreodata probleme?
- MetalViper
- Global Moderator
Nici o problema! Doar ca imi cresc mai greu fata de tubi fresh.
Cum le dai cea congelata?
O lasi la deongelat... sau dai direct asa rece?
O lasi la deongelat... sau dai direct asa rece?
- MetalViper
- Global Moderator
o spalam cateva secunde cu apa fiarta apoi o lasam 15 min asa la tem camerei
chiar 20-30 min
apoi le dadeam ca si tubi
chiar 20-30 min
apoi le dadeam ca si tubi
Ai fiert apa de fiecare data cand ai hranit?
- MetalViper
- Global Moderator
apa de la robinet ma
cat mai calda
cat mai calda
Ma gandeam si eu... ca doar 
Eu, cand dau.... desi f rar.. hrana congelata... o spal cred ca in 15 ape, si las la temperatura camerei ca sa zic asa...
Nu fortez dezghetarea... dar ma miram daca pot reduce numarul de ganganii, daca pun la microunde, asa cum am mentionat anterior.

Eu, cand dau.... desi f rar.. hrana congelata... o spal cred ca in 15 ape, si las la temperatura camerei ca sa zic asa...
Nu fortez dezghetarea... dar ma miram daca pot reduce numarul de ganganii, daca pun la microunde, asa cum am mentionat anterior.
- MetalViper
- Global Moderator
Sincer nu stiu cu microundele
Eu folosesc varianta clasica
pana pun artemia
Pana ma mai uit daca mai e vreun peste cu ich sau de separat, se dezgheata si larvele
Eu folosesc varianta clasica

Pana ma mai uit daca mai e vreun peste cu ich sau de separat, se dezgheata si larvele