ce înseamnă contracost???MrKuka scrie: Si nu te tenteaza sa mai incerci... contra cost bineneteles... daca ai deja experienta cu doamnele...![]()
Adică plătești peștii cumpărați? Păi era normal să-i plătești!!!
Plătești transportul? Și asta era normal!!!
Sau plătești faptul că eu aș aduce ilegal peștii in țară și aș da șpagă la vamă? Și cam cât ai fi dispus să plătești pt asta??? Ce naiba mah, am făcut treaba asta de câteva ori pt plăcerea mea și a câțiva apropiați...nu o fac contracost!
Am mai primit solicitari să mai fac comenzi și am spus clar că pt mine a fost suficient ...nu mai am timpul și răbdarea necesară să fac acest lucru! Și nici rezistența la stresul ca toți peștii să fie trimiși înapoi expeditorului și banii să fie pierduți!!!
Dar vă ajut logistic (crescători serioși, numere de telefon, etc...) cu tot ce pot!
P.s.așa am procedat la ultima comandă de IAL; eu am contactat furnizorul din thai și am stabilit detaliile iar comanda a fost trimisă la Cosmin...a meritat dpdv al prețului și calității frunzelor dar vă poate spune el că sunt destule piedici și destul timp pierdut...și totuși stresul a fost mult mai mic decât in cazul peștilor pt că ăia MOR dacă nu se rezolvă!
Sent from my P5 using Tapatalk 2